Babyboom 8 kendispar, som har offentliggjort deres graviditet i 2020

Foto: Mega

Det er et af livets helt store begivenheder når det afsløres, at der er en lille ny på vej i familien. 

Og dette gælder ligeledes hos de kendte, på trods af at man aldrig har mødt dem. For når man er vant til at følge Hollywood-stjernernes liv på sidelinjen, gennem de sociale medier, så kan man da ikke lade være med ikke at blive lidt begejstret over baby-nyheder.

For helt ærligt - hvad er mere nuttet end små, nyfødte babyer?

Takket være ikoner som Chrissy Teigen, Romee Strijd og mange flere, ser udsigterne til et kendis-babyboom lovende ud indenfor det næste års tid.

I løbet af 2020 er der nemlig en række kendispar, som har offentliggjort at de venter sig, og dette er kommet frem på mange fine og forskellige måder. Tilbage i august 2020 annoncerede Chrissy Teigen eksempelvis sin graviditet i forbindelse med John Legends nye musikvideo til ”Wild”, som slutter med Chrissy, der står med hænderne på maven – og her kan man se en lille babybule titte frem.

Læs også: Se de første billeder af Gigi Hadids gravide mave 

Vi er som altid spændte på, om der bliver annonceret flere kendis-graviditeter i 2020, for hvem glæder sig ikke til at se, om der kommer en ny stjerne til verden?

For at du kan holde dig opdateret på kendis-babyboom anno 2020, har vi samlet 8 kendte par, der allerede har annonceret deres graviditet, og dem kan du se i galleriet herunder.

8 par, som har offentliggjort deres graviditet i 2020

Relaterede artikler