Babyboom 16 gravide modeller på forsider og catwalken

Foto: Copenhagen Fashion Week/Instagram

Normalt spenderer modellerne time efter time i fitness-centeret for at blive klar til et shoot eller catwalken. Modellerne ved, at hele verdens øjne hviler på dem, når de skrider ned ad de smalle runways, og derfor gælder det om at se top-tunet ud.

Og selv om modellerne altid ser skønne ud, så er der meget få ting, der kan hamle op med den skønhed en gravid kvinde udstråler.

Det har diverse magasiner og modedesignere heldigvis fået øjnene op for, og en model behøver langt fra at være en størrelse 0 for at gå shows i dag. Tværtimod - for få ting fanger folks opmærksomhed som en gravid model.

Læs også: 12 skuespillerinder, der skjulte graviditeten i store roller.

På catwalken manifesterede trenden med gravide modeller på catwalken sig for alvor i 2010, da topmodellen Jourdan Dunn spankulerede ned af Jean Paul Gaultiers catwalk med sin højgravide mave i en specieldesignet bustier. Siden da har masser af gravide modeller gået ned af danske såvel som udenlandske catwalks. Og de største topmodeller behøver da heller ikke sætte forside-karrieren på hold under deres graviditet. Brooke Shields og Claudia Shiffer er bare to af de mange modeller, der gennem tiden har prydet forsider på diverse magasiner med deres runde maver.

Vi har samlet 16 af de superseje model-moms-to-be i galleriet herunder. Scroll løs!

Gravide modeller

Relaterede artikler