The Oscars 2021 Se hvorfor Halle Berrys nye frisure, vakte så stor opsigt på den røde løber

Foto: MEGA

Generelt er den røde løber en god anledning til at fremvise sit nye look. Og for Halle Berry, der tidligere har vundet prisen for ’Bedste skuespillerinde’ - og som stadig er den eneste sorte kvinde, der har vundet den - blev Oscar-uddelingens røde løber stedet, hendes nye lokker skulle vises frem.

Halle Berry trådte elegant ud på den røde løber iført en stor, lavendelfarvet kjole fra Dolce & Gabbana. Men selvom kjolen var gudesmuk, var det hendes frisure, der stjal rampelyset. 

Læs også: Selena Gomez er blevet blondine

Det var ikke en hemmelighed, at Halle Berry ville møde op til Oscar-festen med en ny frisure. Hendes frisør, Sara Seward, havde nemlig delt et billede på sin instagramprofil af Berrys afklippede hår, kun få dage før hun skulle gå på den røde løber.

Men da skuespillerinden mødte Dolby Theatres ikoniske løber, blev alle alligevel noget overraskede. For Halle Berry havde ikke blot fået en studsning, men en helt anden frisure: en a-formet page med et kort pandehår, og så var hendes brune hår blevet lysnet i spidserne. 

Men den nye frisure er ikke faldet i god jord på de sociale medier, som du kan se på kommentarerne nedenfor. Hvornår stopper vi med, at komme med sviende stikpiller om hinandens udseende på de sociale medier? 

Læs også: Dét sker bag kulisserne til The Oscars

I galleriet herunder kan du finde inspiration, hvis du også gerne vil have klippet en page. 

Pagen er tilbage - få inspiration til den hotte forårsfrisure

Relaterede artikler