The Oscars 2019 Se alle kjolerne fra The Oscars 2019

Foto: MEGA

The Oscars må i sandhed siges at være årets største event i Hollywood.

Akademiets prisoverrækkelse er en gammel tradition, og søndag den 24. februar 2019 løb den 91. Oscar-uddeling af stablen fra Hollywood.

Traditionen tro mødte de inviterede naturligvis op i deres stiveste puds.

Den røde løber blev velsignet med tilstedeværelsen af rober fra alle de største modehuse, som blandt andre talte Louis Vuitton, Givenchy, Dior og Valentino.

Hvis der er en særlig kvinde, der har fået ekstra meget opmærksomhed ved dette års award-sæson, må det vist siges at være Lady Gaga. Gaga var blandt andet nomineret for bedste kvindelige hovedrolle for sin performance i A Star Is Born – hun vandt ikke prisen – men igen løb hun med en stor del af opmærksomheden på den røde løber.

Læs også: Aftenens største wow-øjeblik var Bradley Cooper og Lady Gagas 'Shallow'-optræden.

Gaga var klædt i Alexander McQueen, men det var særligt den enorme gule Tiffany-diamant, der sad om hendes hals, der tiltrak sig opmærksomheden. Den gule diamant blev fundet i Afrika for 141 år siden. Den vejer 128 karat, og er vurderes til at være ubetalelig.

Andre højdepunkter var Gemma Chan i Valentino og Charlize Theron i Dior.

Læs også: Aftenens 15 sødeste par på den røde løber til The Oscars 2019. 

Du kan se meget mere til både Lady Gaga, hendes enormt diamanthalskæde, men også alle de andre smukkeste kjoler fra den røde løber ved The Oscars 2019, i galleriet herunder:

Se alle kjolerne fra The Oscars 2019

 

Relaterede artikler