The Oscars The Oscars 2021 bliver udskudt – her er den nye dato

Foto: Mega

Venter du hvert år i spænding på filmindustriens største fest, The Oscars? Og sidder du vågen hele natten for at følge med?

Du kommer altså til at vente lidt længere inden næste show, for den ekstravagante prisuddeling, der skulle have løbet af stablen den 28. februar 2021, bliver udskudt.

Ja, de fleste fra film-, mode- og Hollywoodbranchen (inklusiv os her på ELLE) havde nok allerede sat et kryds i kalenderen den 28. februar 2021, hvor den 93. udgave af The Oscars skulle have fundet sted i Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles. 

Men på grund af nedlukninger og forsinkelser i forbindelse med den verdensomspændende coronapandemi, der har sat enhver filmproduktion i stå, er prisuddelingen som mange hvert år ser frem til, blevet udskudt til den 25. april 2021.

Læs også: 37 kendte skuespillere, der afslog kæmpe filmroller - og som sikkert fortryder nu.

Det er The Oscars 'styrende organ', Academy of Motion Picture Arts and Sciences, der har meldt den nye dato ud – og de har også annonceret andre ændringer for at imødekomme forsinkelser i forbindelse med corona.

Fx skal kvalificerende film have premiere mellem den 1. januar 2020 og 28. februar 2021 for at blive taget i betragtning til prisuddelingen – mens indsendelsesfristen for specialkategorier som animerede kortfilm eller dokumentarer er den 1. december 2020, hvor fristen for generelle indgangskategorier er den 15. januar 2021.

Det betyder, at The Oscars først løfter sløret for nominerede den 15. marts 2021 – mens vi må vente på det store show den 25. april 2021.

I mellemtiden kan du se tilbage på dette års bedste og mest udfordrende Oscar-afterparty-looks. Mon de toppes i 2021?

Oscars 2020 afterparty-looks

Relaterede artikler