The Oscars 2020 Disse kendisser stod bag årets Oscar-selfie

Foto: Mega

Den 9. februar 2020 åbnede dørene i Dolby Theatre i Los Angeles sig til den 92. fejring af The Oscars. En aften, hvor Hollywood hylder og anerkender filmverdenen og en aften, som stjernerne og fotograferne foreviger gennem masser af billeder.

Oscar-billedet over dem alle blev taget i 2014, da værtinden Ellen DeGeneres fik samlet en masse A-liste-stjerner sammen til én stor gruppe-selfie, som hun tog midt under showet. Billedet gik selvfølgelig viralt over hele verden, og seks år senere, ved dette års show, forsøgte tre nye kendisser sig også med en selfie - ført an af Rita Wilson, Tom Hanks' kone.

Skuespillerinden Rita Wilson har været gift med Forrest Gump-stjernen, Tom Hanks, siden 1988 og sammen ankom de til dette års Oscar-fejring. Og selvom parret har mænget sig med A-listen i en lang årrække, kan man åbenbart godt blive lidt starstruck, når man sådan står overfor en Hollywood-celeb.

Det kunne i hvert fald meget vel have været det, Rita Wilson gjorde efter Oscar-ceremonien var overstået, da hun så sit snit til at nappe en selfie med sin mand og selveste Bradley Cooper. Begge mænd var dog vilde med idéen og stillede sig klar til at give deres store smil til linsen.

Foto: Mega

Skuespillerinden kunne dog ikke helt stoppe ved det ene og snuppede lige et par stykker mere med på vejen nu, hvor hun var i gang.

Men hvem ville ikke også gøre det, hvis man pludselig var stødt ind i Bradley Cooper?

Foto: Mega

I 2014 var det Ellen DeGeneres, der stod bag den famøse selfie, og husker du knapt, hvordan det foregik, kan du genkalde seancen lige her:

Psst! Tom og Rita var bare ét ud af mange par, der tog til award-showet sammen. Se aftenens sødeste par i galleriet herunder: 

Oscar 2020 Aftenens 12 sødeste par på den røde løber

 

Relaterede artikler