The Oscars 2020 De bedste og mest udfordrende afterparty-looks

Du har sikkert set en masse smukke kjoler fra Oscar-uddelingen år efter år, og natten mellem søndag den 9. februar og mandag den 10. februar 2020 løb The Oscars nummer 92 af stablen fra Dolby Theatre i Hollywood. 

Efter selve award-showet blev der traditionen tro også afholdt de famøse afterparties, hvor de kendte gæster som regel skejer lidt mere ud og klæder sig en del mere letpåklædt end til selve award-showet. 

Der var masser af glitter, lange gallakjoler og bar hud til dette års afterparties - for stjernerne ved altså, hvordan man shiner til både et award-show og efterfesten bagefter.

Læs også: The Oscars 2020: Se alle kjolerne på den røde løber

Traditionen tro afholdt Vanity Fair sin berygtede Oscar efterfest, og disse festligheder fandt sted på The Wallis Annenberg Center - men Vanity Fair var ikke de eneste, der inviterede til fest efter den sidste award var uddelt, og derfor har vi samlet looks fra flere forskellige fester. 

Glæd dig til at se stjerner som Kylie Jenner, Nicole Richie, Scarlett Johansson, Rosie Huntington-Whiteley og mrs. Versace i hele to forskellige looks. 

Vil du se de fem førnævnte kvinder og alle de andre smukke looks fra vores yndlingsstjerner? Så se med i galleriet herunder: 

Oscars 2020 afterparty-looks

 

 

Relaterede artikler