The Oscars 2020 Aftenens sødeste par på den røde løber

Foto: Mega

Natten mellem søndag den 9. februar og mandag den 10.  var det tid til den 92. udgave af The Oscars, og dette betød selvfølgelig også, at en masse søde par spankulerede ned af den røde løber hånd i hånd.

Både den røde løber ved selve Oscar-uddelingen og "den blå løber" ved den famøse Vanity Fair afterparty var tætpakket med smukke par, og vi har samlet de sødeste af slagsen her.

På den røde løber så vi blandt andre den nominerede skuespillerinde Scarlett Johansen med kæresten Colin Jost og Natalie Portman med sin ægtefælle Benjamin Millepied.

Læs også: Jennifer Aniston og Brad Pitt havde et moment under årets SAG Awards

Til efterfesten strålede vores alles yndlingspar Chrissy Teigen og John Legend ved siden af smukke Jessica Alba og manden Cash Warren - og selvom rygterne om genforeningen mellem Jennifer Aniston og Brad Pitt har floreret i flæng på det seneste, stillede de altså ikke op sammen ved årets prisuddeling, hvor Brad iøvrigt vandt en statuette. 

Se tilgengæld hvem, der gjorde herunder, hvor vi har samlet de sødeste par fra den røde løber til Oscars 2019 i galleriet:

Oscar 2020 Aftenens 12 sødeste par på den røde løber

 

Relaterede artikler