Teaser Blake Lively for en ny sæson af Gossip Girl?

Blake Lively teaser for en Gossip Girl reunion
Foto: Gossip Girl

Det er fem år siden, at det blev afsløret, hvem der var den ultimative gossip-blogger i Gossip Girl, og lige siden har vi savnet Serena, Blair, Chuck, Nate og Dan og alle intrigerne fra Upper East Side.

Derfor ser vi også med jævne mellemrum serien igen på Netflix, ligesom vi altid er på dupperne, når rygterne om en mulig reunion har svirret.

Læs også: Blake Lively: "Mit første kys var i en film"

Og nu har seriens hovedperson, Blake Lively, i et interview til magasinet Variety udtalt, at hun ikke vil udelukke, at hun godt kunne være interesseret i at spille Serena van der Woodsen igen. For som hun siger: "Man skal aldrig sige aldrig":

”Det kommer an på meget. Ville jeg lave 7 år af showet? Nej, for det er hårdt arbejde, og jeg har mine to små børn, og jeg har ikke lyst til at være væk fra dem så meget. Men jeg har lige lært, at man aldrig skal sige aldrig. Jeg kigger efter at gøre noget, jeg ikke har gjort før, ikke noget jeg har gjort. Men ville jeg gøre det? Hvem ved – hvis det var godt, og hvis det gav mening. Vi havde det så skægt, da vi filmede og boede og arbejdede i New York City,”  fortæller hun til magasinet.

 

Desværre er det ikke alle fra Gossip Girl-crewet, der er med på ideen om en reunion. Blair Waldorf aka. Leighton Meester er ikke helt overbevist. Hun har tidligere udtalt i interviews vedrørende emnet, at hun ikke er interesseret.

Men vi krydser nu alligevel fingre for, at hun ændrer mening - for det lyder ikke til, at smukke Blake Lively er helt svær at overtale!

... Fingers crossed!

I galleriet har vi samlet alle karaktererne fra Gossip Girl, hvor du kan se hvad de hver især laver i dag - godt og vel fem år siden, at det sidste afsnit løb af skærmen i december 2012.

Teaser Blake Lively for en ny sæson af Gossip Girl?

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler