Skal Spice Girls optræde til Prins Harry og Meghan Markles bryllup?

Foto: All Over Press

Det er ikke lang tid siden, at Victoria Beckham lagde et gruppebillede af ’Spice Girls’ op på sin Instagram med teksten:

'Jeg elsker mine piger!!! så mange kys!!! Spændt!!!'.

Billedet satte med det samme gang i rygterne om endnu en ’Spice Girls’-reunion, og nu har gruppens mest scary medlem måske bekræftet rygterne - og samtidig sat gang i nogle nye! 

 

Et opslag delt af Victoria Beckham (@victoriabeckham) den

 

2. Feb, 2018 kl. 8.27 PST

Under et interview i talkshowet The Real kom 'Spice Girls'-stjernen, Melanie B, nemlig til at tale over sig, da talen faldt på Victoria Beckhams Instagram-post, den berygtede reunion og den engelske Prins Harry og Meghan Markles kommende bryllup.

Læs også: Spice Girls genforenes i 2018 – og vi kan ikke få armene ned

I interviewet fortalte Melanie B, at alle fem 'Spice Girls'-kvinder var blevet inviteret til det royale bryllup i maj 2018. Og hvis en gæsteliste med de fem kvinders navne ikke var nok til at skabe begejstring, så fik den lidt for ærlige Scary Spice (næsten) også sagt, at den ikoniske gruppe ikke kun kommer til det royale bryllyp som gæster -  men at de også skal optræde!

I talkshowet The Real sad den 42-årige sangerinde nemlig til bords med tre meget nysgerrige værter, som hurtigt forstod, at der må være en rigtig godt grund til, at de fem kvinder skal samles til en af årets mest ventede begivenheder.

Derfor spurgte værten, Loni Love, Melanie B: ’Måske kan du svare, måske kan du ikke: Skal Spice Girls optræde til bryllypsreceptionen?’ 

Melanie B var ved at falde over sine egne ord, da hun forsøgte at undgå at svare på spørgsmålet, og til sidst var hun nødt til at sige, at hun ikke kunne udtale sig om det: ’Jeg bliver fyret!’, sagde hun smilende, mens publikum klappede af begejstring:

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Selvom flere medlemmer af det engelske kongehus senere har fortalt, at 'Spice Girls' godt nok er inviteret til det royale bryllup, men at de helt sikkert ikke skal optræde, så vil en koncert med den ikoniske pigegruppe være meget passende. Prins Harry har nemlig været fan af 'Spice Girls', siden han mødte dem til et meet and greet i 1997:

Foto: All Over Press

Og hvis det passer, så er 'Spice Girls' ikke de eneste store stjerner, som kongehuset gerne vil have til at optræde på den store dag. Ed Sheeran er nemlig også blevet tilbudt at optræde til det royale bryllup, selvom der endnu ikke er nogen, der ved, om han har sagt ja til den ærefulde opgave. 

Mens vi venter på at få at vide, om 90'ernes ikoniske pigegruppe skal optræde til det royale bryllup, tager vi et gensyn med pigerne i galleriet nedenfor: 

Spice Girls vender tilbage

 

Relaterede artikler