Skal Kate Moss være forsidemodel for Playboy?

Kate Moss har i løbet af sin efterhånden mangeårige modelkarriere smidt tøjet adskillige gange til ære for mode. Men nu rygtes det, at den 39-årige engelske supermodel skal posere topløs på forsiden af herremagasinet Playboy. Hvis rygterne taler sandt - og det er der meget, der tyder på - sker det i anledning af magasinets 60 års jubilæum i januar.

Moss, som er en af verdens største stilikoner og kendt for sin evne til at sætte tøj sammen på en unik måde, er da heller ikke ked af at vise sin veldrejede krop frem. Senest smed hun kludene for selvbruner-mærket, St Tropez, men allerede som 16-årig skabte hun furore, som nøgenmodel for Calvin Klein.

Kate har en datter ved navn Lila Grace og blev gift med Jamie Hince, som er guitarist i bandet,'The Kills', i 2011, iført en smuk kjole designet af vennen, John Galliano.

Se også Kate Moss og Rihanna i hed, nøgen omfavnelse på forsiden af V Magazine

Playboy blev startet af Hugh Hefner i 1953 og har siden lanceringen haft et hav af kendte kvinder på forsiden. Heriblandt Marilyn Monroe, Nancy Sinatra, Farrah Fawcett, Drew Barrymore og Lindsay Lohan, som eftersigende modtog en million amerikanske dollars for at klæde sig af til ære for Playboys fotografer.

Kate Moss poserer i sit Eva-kostume for selvbruner-mærket, St. Tropez.

Se også Kate Moss med overraskende frisure til Louis Vuittons catwalkshow

Relaterede artikler