Se Victoria's Secrets engle lip sync'e Justin Timberlakes nye hit

Foto: Instagram
Sommerstemningen er officielt i hus, takket være Victoria’s Secret englene og Justin Timberlakes nye hit ‘Can’t Fight The Feeling’.
 
Englene har lavet en eksklusiv video, hvor de mimer til Justins nye sang imens de danser, hænger ved poolen, drikker lækre drinks og går på club om aftenen.
Videoen viser pretty much den ultimative sommerferie med veninderne. Se videoen, og vi garanterer for at du kommer i instant sommerstemning!
 
Læs også: Se Sia optræde i dansk design til finalen i 'The Voice'
 
VS-modellerne, der optræder i videoen er vores favorit Josephine Skriver og hendes smukke kollegaer Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk og Vita Sidorkina. Videoen er allerede blevet afspillet over en halv million gange på bare fire dage!
 
Du kan se videoen, der får os til at længes efter ferie, lige her.

 
Til Victoria’s Secrets modeshows, mimer englene normalt til de numre, som de inviterede kunstnere performer under showet.
 
Denne gang har de så også lavet deres helt egen eksklusive musikvideo! Andre hits, som VS-englene har mimet til, er bl.a Taylor Swifts ”I knew you were trouble”, og Justin Biebers "Beauty & The Beat”. 
 
Vi er ret sikre på, at Justins nye sang bliver sommerens helt store hit, nu hvor VS-englene har sørget for at sætte stemningen til en forhåbentlig lang og lun sommer.
 
Pt ligger ’Can’t Fight The Feeling’ nummer 2 på de engelske hitlister, men vi synes helt sikkert, at JT har fortjent at komme på førstepladsen med det her sommerhit! Mon ikke den havner der før eller siden.
 
Sangen ’Can’t Fight The Feeling’ er, udover at være et sommerhit, også tema-sangen til den nye DreamWorks film Trolls
 
 

Relaterede artikler