Se de kendtes vilde babynavne

Se de kendtes vilde baby-navne
Foto: All Over Press

Kylie Jenner har netop offentliggjort navnet på sin datter, Stormi, og med valget af det lidt mere end specielle navn, følger Kylie i søsteren, Kims, fodspor. Kim Kardashian og Kanye West er efterhånden kendt for at give deres børn nogle meget kreative navne - men faktisk er de langt fra de eneste!

Hollywoodstjernernes børn er i mediernes søgelys, fra den første gang de kommer udenfor en dør, og bliver mødt af paparazziernes blitz - og måske er det derfor, at stjerner som Kanye West og Jay-Z har behov for at gøre lidt ekstra ud af deres børns navne.

Læs også: 12 kendisser, der er blevet forvekslet med en anden kendt

I hvert fald er der ingen grænser for kreativiteten, når Hollywoodstjernerne skal navngive deres prinser og prinsesser – for hvorfor skulle de ikke kunne hedde præcis dét, som deres forældre mener at de er?

Prinsesse, Titan, Royal Reign, Daisy Boo, Dream eller Buddy Bear...

Vi er inde i en peiode, hvor alt er muligt, og i dag er der næsten ikke noget, som man ikke kan kalde sine børn. Men Hollywood-stjernerne er i den grad frontrunnere, når det handler om at give deres børn navne, som vil skille sig ud – resten af deres liv.

Byer, lande, blomster og farver… Ja, listen er lang, når det gælder de kendtes inspirationskilder! 

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Vi har fundet de vildeste, skøreste og sjoveste navne, som de kendte har kaldt deres børn.

Scroll igennem galleriet nedenfor, for at se de vilde baby-navne - og måske en forklaring på dem. 

De kendtes vilde baby-navne

 

Relaterede artikler