Se de kendtes vilde babynavne

Foto: All Over Press

Kylie Jenner har netop offentliggjort navnet på sin datter, Stormi, og med valget af det lidt mere end specielle navn, følger Kylie i søsteren, Kims, fodspor. Kim Kardashian og Kanye West er efterhånden kendt for at give deres børn nogle meget kreative navne - men faktisk er de langt fra de eneste!

Hollywoodstjernernes børn er i mediernes søgelys, fra den første gang de kommer udenfor en dør, og bliver mødt af paparazziernes blitz - og måske er det derfor, at stjerner som Kanye West og Jay-Z har behov for at gøre lidt ekstra ud af deres børns navne.

Læs også: 12 kendisser, der er blevet forvekslet med en anden kendt

I hvert fald er der ingen grænser for kreativiteten, når Hollywoodstjernerne skal navngive deres prinser og prinsesser – for hvorfor skulle de ikke kunne hedde præcis dét, som deres forældre mener at de er?

Prinsesse, Titan, Royal Reign, Daisy Boo, Dream eller Buddy Bear...

Vi er inde i en peiode, hvor alt er muligt, og i dag er der næsten ikke noget, som man ikke kan kalde sine børn. Men Hollywood-stjernerne er i den grad frontrunnere, når det handler om at give deres børn navne, som vil skille sig ud – resten af deres liv.

Byer, lande, blomster og farver… Ja, listen er lang, når det gælder de kendtes inspirationskilder! 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vi har fundet de vildeste, skøreste og sjoveste navne, som de kendte har kaldt deres børn.

Scroll igennem galleriet nedenfor, for at se de vilde baby-navne - og måske en forklaring på dem. 

De kendtes vilde baby-navne

 

Relaterede artikler