Se alle Kylie Jenners bedårende baby-bump billeder

Foto: Youtube

Når man er en del af den nok mest berømte reality-familie dags dato, betyder det samtidig at mediernes blitzlys konstant er rettet mod familiens fashionable medlemmer, så snart de rokker med lillefingeren.

Heldigvis har samtlige medlemmer af Jenner-Kardashian imperiet altid været gode til at opdatere deres hungrende fans på sociale medier - især på Instagram hvor der normalt ikke går en dag, før en ny update fra mindst én af de i alt fem søstre ser dagens, online lys.  

Ikke desto mindre var det netop det, Kylie valgte at gøre – altså trække stikket og ikke update sine fans via sociale medier dagligt – og netop dét satte rygterne i kog tilbage i 2017. Var Kylie gravid? Var hun ikke?

Læs også: ELLE søger 2 digitalpraktikanter med opstart 1. maj og 1. august 

Rygtet om Kylie Jenners mulige graviditet skulle siden vise sig at være sand. For den 1. februar 2017 kunne Kylie Jenner og kæresten Travis Scott byde en lille pige velkommen til den allerede voksende Jenner-Kardashian familie.

Læs også: Kylie Jenner er blevet mor og bekendtgør nyheden på den sødeste måde 

At Kylie Jenner endelig bekendtgjorde den vilde nyhed på Instagram, betød samtidig at reality-stjernens venner og familie endelig kunne ånde lettet op og poste de søde billeder, de har holdt hemmelige det sidste lange tid. Vi er i dén grad imponerede over, at Kylies kæmpe omgangskreds mere eller mindre har formået at holde på hemmeligheden indtil igår, den 4. februar 2018, hvor den yngste Jenner altså offentliggjorde graviditeten og fødslen - nu mangler vi blot en lille Kendall-baby! 

Se de fine billeder og læs alle de søde lykønskninger fra blandt andet storesøster Khloé Kardashian og Kylies stylist herunder:

Khloè Kardashian:

Heather Sanders:

Jordyn Woods, Kylies BFF:

Anastasia Karanikolaou:

Yris Palmer:

Kylies stylist, Tokyo:

 

Congrats beautiful @kyliejenner

Et opslag delt af Touched By Tokyo - Hairstylist (@tokyostylez) den

4. Feb, 2018 kl. 1.09 PST

ELLE ønsker endnu engang tillykke til Kylie Jenner og Travis Scott og håber på mange flere billeder i fremtiden!

Relaterede artikler