Sarah Jessica Parker skal designe lejlighedskort

Den 48-årige skuespiller Sarah Jessica Parker har netop offentliggjort, at hun skal designe et sortiment af lejlighedskort.

Se alle skoene i Sarah Jessica Parkers nye skokollektion her

Stjernen vil tage tid ud af sin kalender, der ellers er fyldt med skuespil, for at kaste sig ud i en ny satsning i samarbejde med den berømte, amerikanske kortfabrikant Hallmark. Her vil hun frembringe sin egen kollektion af lejlighedskort i et sortiment, hun siger, er inspireret af hendes kærlighed til det skrevne ord.

"Jeg er en stor fortaler for styrken ved et håndskrevet brev, så jeg var meget interesseret i at være en del af dette projekt," siger hun til Women's Wear Daily.

Læs mere om Sarah Jessica Parkers nye skokollektion her

Kortene vil komme i Hallmarks butikker i de kommende uger, og det slutter ikke bare ved fødselsdagskort, for indpakningspapir og brevpapir er også en del af sortimentet. Lejlighedskort er et spændende nyt marked for Sarah Jessica Parker, der spillede den modebevidste journalist Carrie Bradshaw i den ikoniske HBO-serie Sex and the City.

Hun har allerede skabt en kollektion af egne parfumer og en tøjkollektion under navnet Bitten i samarbejde med tøjkæden Steve & Barry i 2007, der dog kun fik en kort levetid. For nyligt har den blonde skønhed offentliggjort, at hun vil lancere en kollektion af luksussko under navnet SJP.

Skoene vil blive sat eksklusivt til salg i det amerikanske stormagasin Nordstrom den 28. februar i en midlertidig stand i New York, der holder åbent til den 2. marts.

Relaterede artikler