Sarah Jessica Parker: ”At Kim Cattrall siger, vi aldrig har været veninder, gør mig dybt ulykkelig”

Foto: All Over Press

Som bekendt har Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte sat det sidste punktum i fortællingen om de fire bedste veninder. Og dog – for dramaet i Sex and The City fortsætter lidt endnu.

Senest har Kim Cattrall til det britiske tv-show ”Piers Morgan’s Life Stories”, udtalt følgende om den så berømte veninde-gruppe:

”Vi har aldrig været veninder. Vi har været kollegaer, og på en måde er det faktisk det sundeste at være”.

Kim Cattralls udtalelse bekræfter altså, at fortællingen om de fire bedste veninder i New York på godt og ondt altså viser sig, ifølge hende, at være netop det – en fortælling, som ikke har rod i en virkelighed, hvis man altså spørger den 61-årige skuespillerinde.

Læs også: Emily Ratajkowski: "Ideel skønhed er en kvinde, som er fuldstændig sig selv"

Da Sarah Jessica Parker senest var gæst i det amerikanske tv-show ”Watch What Happens Live”, kunne hun ikke undgå at udtrykke sin skuffelse, da tv-værten Andy Cohen spurgte ind til Kim Cattralls tilsyneladende sårende udtalelser. Her udtrykker Sarah Jessica Parker tydeligvis sin skuffelse og siger blandt andet, hun er ”dybt ulykkelig” og at det desuden slet ikke er sådan, hun husker deres samarbejde bag en af tidens mest populære tv-serier. 

Se hele indslaget her:

Og selvom denne Carrie/Samantha ’beef’ lægger et låg på vores SATC-nostalgi, så må vi alligevel huske på, at universet her beriget os med et utal af 'priceless moments' og ikke mindst mange, mindeværdige stiløjeblikke. Få et kærkomment gensyn med vores yndlings-skribent Carrie og de otte gange, Sarah Jessica Parker klædte sig på efter vaskeægte Carrie-stil i galleriet nedenfor... 

Sarah Jessica Parker forbereder sin stil til SATC 3

Relaterede artikler