Så (sukker)sødt var det, da Gigi Hadid afslørede sin nye kæreste

Gigi Hadid
Foto: Mario Testino / All Over Press

Vi nåede nærmest kun lige at annoncere, at modellen Gigi Hadid og kæresten Zayn Malik var gået hver til sit, inden der nu er tegn på, at de er sammen igen – eller måske aldrig var fra hinanden til at starte med …

Læs også: Dobbelt Break-up: Gigi Hadid og Taylor swift er blevet singler

Hvorvidt rygter omkring deres break-up var falske, vides ikke med sikkerhed, men uanset hvad, så tyder alt nu på, at parret stadig er sammen og er vilde med hinanden.

Et tegn, der peger i den retning er, at Gigi, efter rygterne om deres break-up, har gået med en halskæde med et ’z’-vedhæng, der naturligt må tolkes som den nye (gamle) kærestes forbogstav.

Gigi sendte også en lidt usædvanligt besked ud via Snapchat. Teksten lød: ”Køkkendrømme” og billedet forestiller et køkkenbord med krukker med forskellige søde sager i, hvor der oven over står to glas Nutella.

Men det er ikke almindelige nutellaglas, for istedet for 'Nutella' står der ’Gigi’ på det ene, og ’Zayn’ på det andet. Vi synes, at billedet af deres his-and-hers nutellaglas er en sukkersød måde at vise offentligheden, at de to turtelduer stadig er glade for hinanden.

Vi ELLEsker Nutella, men hvem havde troet, at det kunne redde et helt parforhold …?

Efterfølgende er de to også blevet spottet hånd i hånd på gaden, hvilket jo bevidner om, at forholdet stadig er aktuelt.

I galleriet har vi samlet et par billeder af det søde par, som så atter kan kalde sig for et af Hollywoods celeb-couples number one! 

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Se den snapchat, der afslører, at Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igen

Relaterede artikler