Rygterne svirrer: Her er Leonardo DiCaprios nye kæreste

Rygterne svirrer: Her er Leonardo Dicaprios nye kæreste
Foto: @lorenara_

Tidligere kunne ELLE bringe nyheden om, at Leonardo DiCaprio havde sat sine skuespillerklør i den danske topmodel, Nina Agdal, men vi skal desværre ikke gøre os flere forhåbninger om, at se Leonardo og Nina slentre ned af de danske gader sammen.

Ifølge kilder har den 42- årige oscarvindende skuespiller Leonardo nemlig brugt meget af sin sparsomme tid sammen med den 23-årige tyske modelskønhed, Lorena Rae.

De to turtelduer blev blandt andet spottet under en frokost sammen i New York for nyligt, hvor flere fortæller, at det helt klart så ud som om, de var et rigtig par - og man forstår godt Leonardos nye, langbenede valg, når man ser på den tyske skønhed.

Det er dog ikke første gang, at Lorena og Leonardo er blevet spottet sammen. For nyligt er de også blevet spottet på museumsbesøg i New York og på cykeltur rundt i byens travle gader. Og tilbage i maj, slængede Lorena sig efter sigende også på en yacht i St. Tropez i selskab med Leo (som sikkert ville redde den langbenede skønhed, hvis skibet skulle gå på grund?)

Læs også: Ringer de royale bryllupsklokker for Prins Harry og Meghan Markle? 

Det er derfor helt sikkert, at det nye par ikke har de store indvendinger mod at blive spottet i offentlighedens lys – og noget andet der er helt sikkert er, at Leonardo har et svagt punkt for smukke topmodeller.

Hans lange liste af model-erobringer tæller nemlig blandt andet topmodeller som Bar Refaeli, Gisele Bundchen og senest, danske Nina Agdal. Fælles for dem alle er, at de er blonde skønheder. Den nye Leonardo-scoring er dog brunette, så vi er glade for at se, at Leonardo udvider sine horisonter en smule (selvom han stadig udelukkende har smag for modeller).

En kilde tæt på Leonardo har dog eftersigende udtalt, at Leo og Lorena ikke dater og blot er "gode venner". Det skal her nævnes, at alle skønhederne, som Leo har været sammen med de seneste år, er blevet omtalt som 'venner' - indtil det altid viser sig, at de er meget mere end venner.  

Lorena har ikke udtalt sig om rygterne endnu, så imens vi venter i spænding, har vi samlet en række billeder af den smukke model i galleriet…

Rygterne svirrer: Her er Leonardo DiCaprio's nye kæreste

Relaterede artikler