Prins Harry har friet til Meghan Markle med Prinsesse Dianas diamanter

Foto: All Over Press

Det har været lige oppe over længe, og nu kom dagen endelig: Det britiske Kongehus har officielt meldt ud, at den charmerende Prins Harry har friet til den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle… Og hun sagde selvfølgelig ja!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

… og det forstår man godt, for det var ikke en hvilken som helst ring, Prinsesse Dianas yngstefødte søn faldt på knæ med foran Suits-skuespillerinden. Prins Harry havde nemlig, som den drømmeprins han er, fået specialfremstillet en ring til Miss Meghan med diamanter fra en af Prinsesse Dianas brocher. Dermed fører Harry arven videre, for da hans bror, Prins William friede til Kate Middleton, var det også med et af den stilfulde Diana’s kostbare smykker, nemlig den ikoniske safirring, Diana ofte blev fotograferet med.

Foto: All Over Press

Men ét er stenen, der satte kronen på værket for Meghan Markles eventyrlige rejse fra stjernestøvet i LA til kronjuvelerne i UK – noget helt andet er det, vi nu alle sammen kan glæde os til: Endnu et (storslået) royalt bryllup!

Ifølge den officielle pressemeddelelse udsendt af Det britiske Kongehus, skal brylluppet mellem Meghan Markle og Prins Harry stå i Westminister Abbey allerede i foråret 2018! Yay!

… Spørgsmålet er blot, hvilken designer Hollywood-skuespillerinden hyrer til at kreere sin brudekjole, når hun får sin ’happy ending’ og skal leve lykkeligt til sine dages ende med Englands (u)kronede Prince Charming?

Læs også: 9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

Prinsesse Diana skabte historie, da hun i 1981 gik ned ad kirkegulvet for at sige ja til Prins Charles, iført et pompøst lagkage-skrud af en Elizabeth & David Emanuel kjole med pufærmer og et knap 8 meter langt slæb. I 2011 giftede Kate Middleton sig til sin prinsessetitel i en smuk Alexander McQueen-kjole designet af Sarah Burton. Herhjemme stod Uffe Frank for Kronprinsesse Marys enkle brudekjole med slæb fra 2004.

Om vi glæder os til foråret 2018? Det bliver et kongeligt ’JA!’ herfra!

... Og indtil da varmer vi op med et gensyn med de smukkeste royale brudekjoler i galleriet nedenfor!

Se de smukkeste royale brudekjoler

Relaterede artikler