Miranda Kerr er blevet forlovet med sin drømmefyr

Foto: All Over Press

Den australske model Miranda Kerr, er netop blevet forlovet med kæresten Evan Spiegel, og det med en ring, der er så stor og funklende, at det næsten gør ondt i øjnene.

Det kommer dog ikke bag på os, at Miranda har fået en kæmpe sten af sit livs kærlighed, for Evan er nemlig stifter af appen Snapchat, som er en kæmpe succes i hele verden. Se den heldige fyr i galleriet nedenfor.

Se også: Ciara er blevet gift - se hendes smukke brudekjole fra Roberto Cavalli

Forbes har estimeret den 26-årige Evan Spiegel til at være god for ca. 15 billioner kroner. Dette gør ham til en af verdens yngste billionærer, så mon ikke der venter et overdådigt bryllup ude i fremtiden? Vi glæder os i hvert fald meget til at se billeder fra det kommende bryllup!

Parret har været sammen i et år, og den 20. juli 2016 delte Miranda Kerr et billede af den vanvittigt flotte diamantring på sin Instagramprofil sammen med teksten ”Jeg sagde JA!!”.

Se også: Gisele Bündchen gø'r comebak på catwalken til OL i Rio

På billedet af ringen er et speciallavet snapchatfilter med en illustration af Evan, der falder på knæ foran Miranda sammen med teksten ”Vil du gifte dig med mig” – sødt ikke?

 

Et billede slået op af Miranda (@mirandakerr) den

20. Jul 2016 kl. 8:39 PDT

Tidligere har Miranda Kerr været gift med skuespilleren Orlando Bloom, som hun har sønnen Flynn Christopher Bloom sammen med.

I galleriet kan se de to turtelduer og desuden se smukke Miranda Kerrs bedste stiløjeblikke. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor Evan gerne vil giftes med hende!

MANDAGSMUSE: Miranda Kerr


 

Relaterede artikler