Meghan Markle er et stort skridt tættere på at blive prinsesse af England

Foto: All Over Press

Det er ikke mange uger siden, at Prins Harry og Meghan Markle optrådte sammen for første gang offentligt. Men allerede nu tyder noget på, at den fjerde tronarving har fået tilladelse til at fri til sin smukke californiske kæreste.

Meghan Markle kan ifølge flere medier inden længe kalde sig for prinsesse af England, efter en kilde for nyligt har afsløret, at Prins Harry allerede har fået dronningens tilladelse på plads:

”Som det ser ud lige nu, vil forlovelsen finde sted dette år. Harry har fået tilladelse fra dronningen til at fri til Meghan, han har allerde haft disse samtaler med hendes majestæt,” fortæller kilden i følge ELLE.com.

Prins Harry har efter signede et tæt forhold til Dronning Elizabeth, og man må derfor gå ud fra, at Dronningens tilladelse betyder meget for ham. Men selvom den er vigtig for ham, er han rent faktisk nødt til at få den, før han kan gå på knæ. Ifølge The Royal Marriages Act of 1772 skal Harry nemlig have tilladelse fra regenten, da han på nuværende tidspunkt er den femte i rækken til at overtage tronen.

Læs også: De bedste øjeblikke fra Pippa Middletons bryllup

Flere har set Meghan Markle og Prins Harry flyve frem og tilbage mellem prinsens royale hjem og Toronto, hvor TV-stjernen filmer den populære serie, Suits. I længere tid har der derfor være rygter om, at den smukke amerikaner senere dette år flytter ind i Harrys lejlighed på Kensington Palace. En forlovelse ville derfor ikke være utænkelig.

Det første offentlige arrangement parret deltog i sammen, var polotuneringen ’Audi Polo Challenge’ i Cowarth Park Polo Club, der blev afholdt for et par måneder siden (hvor parret blev spottet i at kysse). Derefter var den smukke skuespillerinde Harrys +1 til hans bedste vens bryllup på Jamaica, imens Meghan Markle også var inviteret til hertuginden Pippa Middletons bryllup, der blev afholdt den 20. maj 2017.

Se også: Derfor er Meghan Markle et stilikon

Meghan Markle deltog dog ikke i Pippa Middleton og James Matthews bryllupsceremoni, da hun ifølge rygterne ikke ville stjæle opmærksomheden fra hertugindens bryllup. I stedet blev hun hjemme på Kensington Palace, hvor Harry kørte 165 km tilbage for at hente hende, så hun kunne deltage i aftenens festligheder. Cute!

Der er ingen tvivl om, at tingene er seriøse mellem det søde par, men kun tiden vil vise, om der er hold i rygterne. Imens krydser vi fingre for, at vi inden længe kan se frem til endnu et royalt bryllup á la det vi netop har hos Pippa Middleton. 

I galleriet herunder har vi samlet nogle billeder af den smukke skuespillerinde (og højst sandsynligt kommende prinsesse) Meghan Markle.  

Meghan Markle er et stort skidt tættere på at blive prinsesse af England

Relaterede artikler