Margot Robbie i vild transformation– kan du kende hende?

Foto: @margotrobbie

Vi kender Margot Robbie som den smukke skuespillerinde, fra film hvor hun oftest får lov til at spille en forførende karakter, der kan sno alle og enhver om sin lillefinger med sine lyse lokker og bedårende blå øjne. Den australske skønhed har blandt andet spillet Leonardo DiCaprios forførende hustru, Naomi Lapaglia, i dramafilmen ”The Wolf of Wall Street” fra 2013 og senere den fiktive forbryder, Harley Quinn, i superheltefilmen "Suicide Squat" fra 2016.

Fælles for hendes filmroller har været, at hun altid har spillet den smukke, den forførende, den dragende – men i sin seneste rolle, har Margot Robbie fået et look, der afviger fra hendes tidliger roller. 

Fotos der netop lige er offentliggjort, viser Margot Robbie på det engelske filmset til den nye spillefilm ”Mary Queen of Scots”.

Billederne viser en skuespillerinde, der med rødt, krøllet hår og en virkelig høj hårline har fået alle til at undre sig over, om Robbie blot har været i hænderne på et virkelig talentfuldt makeup crew, eller om hun endda har skulle barbere dele af sit hår af til rollen.

Artiklen fortsætter under billedet

Og håret er ikke det eneste, der gør det svært at genkende skuespillerinden - hendes hud har også undergået en transformation, der til denne rolle har rødlige pletter overalt på hendes ansigt, nakke og hænder.

Det er dog ikke første gang, at Margot Robbie transformeres til en filmrolle. I filmen ”I, Tonya”, der først får premiere i 2018, måtte den smukke filmstjerne både bære ansigtsproteser og kropspolstring til rollen som den berygtede skøjteprinsesse, Tonya Harding.

Læs også: Blake Lively: "Jeg har lært at spille skuespil undervejs"

Kilder fortæller, at den vilde transformation til rollen i ”Mary Queen of Scots” har virket meget negativt på skuespillerindens fine hud – og derfor var det nødvendigt at give hende endnu mere makeup på for at skjule arbejdsskaderne. I filmen spiller Margot Robbie Elizabeth den 1. af England, som regerede fra 1558 og frem til sin død i 1603.

Se med i galleriet nedenfor, hvor du kan se forvandlingen fra skuespillerindens look på den røde løber til sin nye rolle på filmsettet i England...

Margot Robbie i vild transformation– kan du kende hende?

 

Relaterede artikler