Khloé Kardashian er angiveligt (også) gravid

Foto: All Over Press

Først var det Kim Kardashian og Kanye, der offentliggjorde, at de venter deres tredje barn. Dernæst har vi hørt adskillige kilder bekræfte, at det yngste skud på Karadashian/Jenner stammen Kylie angiveligt skulle være gravid med den amerikanske rapper Travis Scott.

Nu er Kardashian-søsteren Khloé, som er storesøster til Kylie og lillesøster til Kim angiveligt også gravid, og at hun venter sit første barn med basketballspilleren Tristan Thompson. Og uanset om man hører til dem, der elsker at hade familien eller dem, der elsker at elske familien, så må man indrømme, at Kardashian søstrene da i hvert fald har en umådelig god sans for planlægning.

Hvis alle rygterne om graviditeten viser sig at være sande, så betyder det nemlig, at de tre nye Kardashian-babyer alle kommer til verden i starten af det nye år – hvilket betyder nye legekammerater til de allerede eksisterende Kardashian-børn og endnu flere søde babybilleder til os andre.

Med det seneste Kardashian-Jenner babyrygte er det i hvert fald ikke for sjov, at man siger, at graviditeter smitter. 

Læs også: Sandt eller falsk? Her er alt, du skal vide om Kylie Jenners mulige graviditet

Om rygterne er sande, må vi vente på at få bekræftet af Khloé og Tristan selv (fingers crossed!). Indtil da kan du swipe dig igennem nogle af de sødeste øjeblikke mellem parret (og de måske kommende forældre) i galleriet nedenfor...

Khloé Kardashian er gravid!

Relaterede artikler