Katie Holmes er på forsiden af ELLE

Den 35-årige skuespiller Katie Holmes ser smuk ud i en frakke fra Prada på forsiden af april-udgaven af britisk ELLE, og i det ledsagende interview fortæller hun om sit liv, som det ser ud lige nu.

"Jeg mener, at grundreglerne er meget vigtige: Første prioritet er at sikre mig, at mit barn føler sig elsket. Og godt tilpas med sig selv. Og at det hun gør, og det hun er, er særligt og vigtigt og bør hyldes," siger Katie Holmes i interviewet.

Katie Holmes har fået farvet håret mørkere. Se billedet her

Skuespilleren blev skilt fra Tom Cruise i 2012 og har altså været en hård tid igennem, men hun siger i interviewet, at hun føler, hun har lært af alle livets oplevelser.

"Jeg mener, at alle vores oplevelser fører os til større forståelse af os selv, og får os til at indse, hvad der er vigtigst," siger skuespilleren.

Sidste år gik rygterne om, at Katie Holmes datede en ny mand. Se hvem her

Samtidig slår skuespilleren fast, at hun kommer fra en familie med mange kvinder, og at det har gjort hende til fan af netop dette køn.

"Når det er sagt, så har jeg tre storesøstre og en storebror, og jeg gik i en pigeskole, og jeg har altid været fan af kvinder. Jeg støtter kvinder, og alle oplevelser giver dig større indsigt i andre såvel som dig selv," siger Katie Holmes.

Offentligheden lærte i første omgang skuespilleren at kende i tv-serien Dawson's Creek, men selv føler hun, at det er en evighed siden.

"Verden har ændret sig så meget siden dengang. De sociale medier og det folk ser. Men jeg mener, at uskyldighed var en del af seriens tiltrækningskraft," siger Katie Holmes.

Skuespilleren mener, at især uskyldigheden gav tv-serien dens værd.

"Det handlede om de her børn, der gennemgik deres første kærlighed og kærestesorg og at vokse op, og venskaber der ændrer sig. Så jeg er glad for, at uskyldigheden stadig holder," siger hun.

April-udgaven af ELLE med Katie Holmes på forsiden udkommer den 6. marts.

Relaterede artikler