Karlie Kloss og Cara Delevingne i Zoolander 2?

Her på ELLE-redaktionen kan vi stadig ikke få armene ned af ren begejstring over Ben Stillers og Owen Wilsons fashion-gimmick under Valentinos AW15 show i Paris. Det blev officelt erklæret, at den klassiske komedie med makkerparret i hovedrollerne, Zoolander, får sin længe efterspurgte to'er! 

Læs også: Ben Stiller og Owen Wilson indtager catwalken i Paris

Nu er rygterne om, hvem der mon ellers skal medvirke i Zoolander 2, begyndt at svirre, og ingen ringere end den smukke Karlie Kloss er dukket op på listen over en af flere modeller, der eventuelt skal medvirke i filmen. Hvis det viser sig, at Kloss får en rolle i filmen, bliver det hendes big screen debut. Den første Zoolander film fra 2001 var spækket med cameos som Tom Ford, Heidi Klum, Tommy Hilfiger og Donatella Versace.

Læs også: Karlie Kloss forlader Victoria's Secret

Som om det ikke var nok, at en af verdens smukkeste modeller, der blandt andet har gået for Victoria's Secret, muligvis skal medvirke i den skøre komedie, så er det ikke kun Karlie, der rygtes til rollelisten. It- og topmodeller Cara Delevingne, Naomi Campbell, Jourdan Dunn og Alessandra Ambrosio er ligeledes blev sat i forbindelse med Zoolanders fashion-univers. 

Få et gensyn med Stillers og Wilson suprise walk-off på catwalken til Valentinos show i Paris her:

På ELLE-redaktionen bliver der krydset fingre for, at vi kommer til at se alle de skønne modeller i samspil med Owen Wilson og Ben Stiller i Zoolander 2, når filmen kommer engang i 2016. 

I galleriet kan du få et gensyn med både Zoolander-makkerparret, Karlie og alle de andre modeller, der muligvis (vi håber det!) dukker op i Zoolander 2. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Karlie Kloss og Cara Delevingne i Zoolander 2?

Relaterede artikler