Justin Bieber og Selena Gomez har indspillet en sang mens de var sammen!

Foto: All Over Press

Justin Bieber og Selena Gomez havde et forhold, der, hvis man skal tro medierne, gik fra 'hot' til 'cold' på splitsekunder. Det ene øjeblik var de hinandens eneste ene, og det næste havde de kun afsky tilovers for hinanden. Men det fraholdt ikke deres fans verden over i, at bede musikguderne til, at de to ville indspille en sang sammen (tal om et verdenshit!).

Lige inden 'Jelena' for alvor splittede i 2013/14, var rygterne om en Bieber ft. Gomez duet på deres allerhøjeste. Der kom små leaks og hentydninger, men de blev fjernet fra nettet lige så hurtigt som de poppede op, og det potentielle nye hit fandt aldrig vej til vores streamingtjenester eller radio...

Læs også: Derfor er Selena Gomez tidens mest populære kendis

Lige ind til slutningen af juni i år, hvor det, der rygtes at være et Bieber-Gomez hit med titlen "Steal Our Love" nu ligger til fri aflytning! Sangen er indspillet i slutningen af 2013 eller starten af 2014 - altså lige i forholdets sidste fase, og det reflekteres i høj grad i sangens tekst, hvor første vers lyder: "I can't seem to hide from the lies / I can't discuss myself / I've built these walls so high that I can't climb myself / And just when I feel I've fallen down / You pick me up right off the ground / They can't keep between us two right now"

Gomez er primær vokal på nummeret og Bieber bidrager i omkvædet. Vi håber, at den kommer ud i sin fulde længde, for så er sommer-playlisten reddet (sammen med Despacito, naturligvis!)

Hør et uddrag af Selena Gomez ft. Justin Bieber "Steal Our Love" på SoundCloud her. 

Relaterede artikler