Jennifer Lawrence og Amy Schumer laver ny film sammen

Foto: Allover Press

Pludselig giver det meget mere mening, hvorfor to af tidens sjoveste hoveder og mest talentfulde skuespillerinder pludselig er blevet de gode veninder, vi drømmer om at have! De to stjerner har brugt meget tid sammen henover sommeren og har blandt andet fyret den af på vandscooter.

Men der er noget endnu bedre end sjov og ballede ved det nye venskab. Jennifer Lawrence og Amy Schumer er nemlig også i gang med et noget større projekt i fællesskab - en komediefilm med dem begge på rollelisten!

Læs også: Tillykke! Tom Ford fyder år - se hans flotteste kreationer på den røde løber

Det var under et interview til The New York Times i forbindelse med Hunger Games: Mockingjay - part 2, at Jennifer Lawrence løftede sløret for, at et nyt samarbjede var under opsejling. De to stjerner begyndte at skrive sammen, efter at Jennifer Lawrence havde set Amys film Trainwreck og skrevet hende en e-mail.

"Amy og jeg er på et kreativt plan skabt for hinanden," udtalte Lawrence blandt andet. "Det har været den absolut sjoveste oplevelse i mit liv."

Læs også: Stjernerne før og nu

Det er dog nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, da den nye film stadig er i skrivefasen. Ikke desto mindre har Lawrence og Schumer løftet sløret for, at de højst sandsynligt begge kommer til at medvirke, ovenikøbet som søskende!

Foto: Instagram @amyschumer

Amy Schumer og Jennifer Lawrence har blandt andet brugt tiden sammen på sjov med vandscooter. 

 

Relaterede artikler