Jennifer Aniston og Justin Theroux skal skilles

Bedst som vi gik og nød denne solskindsfyldte fredag, kom en nyhed som fik dagen til at føles mørk, grå og regnfuld! 

Det er nemlig lige blevet offentliggjort, at et af Hollywoods mest højprofilerede par skal skilles.

Det er friends-stjernen og Hollywood darlingen, Jennifer Aniston, og manden Justin Theroux, der efter to års ægteskab har besluttet at gå hver til sit.

Parret tog allerede beslutningen i midten af år 2017, men de har i lang tid formået at holde nyheden for sig selv, selvom rygterne om et muligt brud har floreret i medierne.

Nu har parret valgt at offentliggøre nyheden om deres brud, som både har været gensidigt og kærligt. I et statement til Associated Press fortæller de om beslutningen: 

 ”Normalt ville vi holde det [skilsmissen, red] privat, men i betragtning af at sladderindustrien ikke kan modstå en mulighed for at spekulere og opfinde, ønskede vi at formidle sandheden direkte. Uanset hvad der bliver trykt om os, som ikke kommer direkte fra os, er en andens fiktive fortælling. Frem for alt er vi fast besluttet på at opretholde den dybe respekt og kærlighed, som vi har for hinanden”, sagde de.

Aniston og Theroux mødte hinanden til optagelserne på filmen 'Wanderlust' i 2011, og de blev allerede forlovet i august 2012. Tre år senere, den 5. august 2015, giftede de sig, ved en hemmelig ceremoni i Los Angeles.

Læs også: Se de kendtes vilde baby-navne

Bryllupsfesten blev holdt i parrets eget hjem i Bel-Air, og i marts 2016 fortalte Jennifer Aniston om deres nye liv til Harper’s Bazaar:

Vores liv som gift er så normalt og sjovt og ikke meget anderledes. Vi har følt, at vi har været gift meget længe”.

Nyheden om parrets skilsmisse er blevet offentliggjort kun få dage efter, at en artikel om Anistons og Therouxs liv - og overdådige hjem - er blev udgivet i Architectural Digest. I artiklen siger Jennifer:

Når jeg ser på min mand, mine to hunde og vores hjem, er der ingen andre steder, jeg hellere vil være”. 

I det sidste halve år op til nyheden om deres brud, har parret brugt meget tid hver for sig. Jennifer Aniston er nemlig blevet boende i Los Angeles, mens Theroux har brugt meget tid i New York, efter at have medvirket i optagelser til filmen ’The Spy Who Dumped Me’ i Budapest sidste sommer.

Det tydeligste tegn på en kommende skilsmisse, skete på Jennifer Anistons 49 års fødselsdag. Søndag den 11. februar fejrede den smukke skuespillerinde nemlig dagen med flere veninder, heriblandt ’friends’-veninden Courtney Cox. Theroux var ikke hjemme for at fejre sin kone, men blev derimod blev spottet til modeuge i New York.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Den smukke skuespillerinde har tidligere været gift med Brad Pitt, men it-parret blev skilt i år 2005, efter fem års ægteskab. Han blev senere gift med Angelina Jolie, men de to gik fra hinanden i 2016.

Der har været mange Hollywood-par, som vi var helt sikre på var meant to be, og Aniston og Theroux var et af dem - men sådan skulle det ikke være.

Her på ELLE-redaktionen er vi kede af parrets brud, og vi håber, at de hver især finder lykken igen. 

I galleriet nedenfor kan du se den altid smukkke Jennifer Aniston, i de bedste øjeblikke fra den røde løber:

Jennifer Aniston rød løber

Relaterede artikler