Her er skuespillerinden, der ligner Selena Gomez

Her er skuespillerinden, der ligner Selena Gomez på en prik!
Foto: All Over Press
Kender du det, når en total fremmed kigger ekstra meget på dig og holder blikket så længe, at du pludselig bliver i tvivl, om du rent faktisk kender vedkommende? 
 
 
Den følelse gætter vi på, at Agatha Moreira i hvert fald kender til, for hun ligner nemlig Selena Gomez virkelig meget - i hvert fald på de billeder, vi har spottet på Agathas Instagram, som du kan se nedenfor. 
 
Og som om det ikke var nok, har de to tvillinger mere end udseendet til fælles. De er nemlig begge på vej ud af samme karrierespor, da Agatha efter sigende også er en lille stjerne, der arbejder som både model og som skuespiller i hjemlandet Brasilien, hvor hun specielt har vist sit skuespillertalent i teaterstykker i sit hjemland Brasilien. 
 
Læs også: Kan du se, hvilken kendt skuespiller der er mor til denne Hollywood datter?
 
Derudover har de to brunetter samme alder – de er nemlig begge 25 år gamle, og så har de pudsigt nok også begge Sydamerikanske rødder, for Moreira blev født i Rio de Janeiro i Brasilien, mens Selena Gomez’ far var af mexicansk afstamning.
 
Det er Selena Gomez til venstre og Agatha Moreira til højre... (eller er det?!)
 
Foto: Instagram
 
Læs også: Her er den hollandske model, der ligner Gigi Hadid på en prik
 
... Når de har briller på, kan man også let forveksle dem!
 
Foto: Instagram
 
Lighederne mellem de to skønheder er derfor flere. Det eneste sted, hvor forskellen er til at sætte tal på, er, når det gælder Instagram-følgere. Her er Selena Gomez sin look-a-like ret overlegen med svimlende 128 millioner følgere, hvor Agatha Moreira, på nuværende tidspunkt (kun) har 2.5 millioner.
 
Psst...! Du kan se endnu flere billeder af smukke Agatha Moreira nedenfor!
 
 

Et opslag delt af Agatha Moreira (@agathaamoreiraa) den

30. Nov 2016 kl. 6:55 PST

 
 

Et opslag delt af Agatha Moreira (@agathaamoreiraa) den

30. Aug 2017 kl. 4:26 PDT

 
 

Relaterede artikler