Her er Harry Styles samlede datinghistorie

Her er Harry Styles samlede datinghistorie
Foto: All Over Press

Det er ikke lang tid siden, at vi tidligere bragte nyheden om, at Harry Styles nu dater Victoria Secret modellen Camille Rowe, men forud for denne romance er der andre smukke piger, der har fanget den flotte mands blik. Listen af tidligere kærester tæller både hans high school sweetheart fra hjembyen Redditch i England, og senere en supermodel der kommer en familie, som ikke lægger skjul på deres enorme rigdom, og som desuden heller ikke lægger skjul på deres oftest fremhævede bagpartier. 

Det virker til, at Harry Styles kærlighedsliv aldrig har stået helt stille, hvilket på den ene side er ret bemærkelsesværdigt, taget i betragtning at han er en meget travl herre. Harry, som debuterede som soloartist efter super-successen i bandet One Direction, figurerer nu i alverdens interviews og talkshows, og senest har han debuteret som skuespiller i Christopher Nolans krigsdrama Dunkirk (endnu en god grund til at tage i biografen og se filmen).

Læs også: Se Kendall Jenners vilde forvandling gennem tiden 

Derudover har den lækre stjerne tydeligvis travlt med at se godt ud – en beskæftigelse, han mestrer til perfektion, og som mange piger altså er faldet for i årenes løb.

Nu har Harry Styles så mere travlt med at slænge sine arme rundt om topmodellen Camille Rowe, men inden vi bliver for grønne af misundelse over, at det ikke er os, han slænger armen rundt om for tiden, så giver vi dig et tilbageblik på Hr. Styles' tidligere scoringer gennem en officiel liste over hans kærlighedsaffærer – en liste, vi ikke ville have noget imod selv at komme på.

Du kan swipe dig igennem en tur ned af memory lane i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet alle Harrys tidligere erobringer helt tilbage fra 2007...

Her er Harry Styles samlede datinghistorie

Relaterede artikler