Her er de kvinder, vi lytter mest til

Foto: All Over Press

På denne særlige mærkedag, bliver der sat stærkt ind for at hylde alverdens kvinder. 

Mange fejrer Kvindernes Internationale Kampdag ved at hylde inspirerende, indflydelsesrige og beundringsværdige kvinder. Dét gør vi også, og vi vil blandt andet gerne fremhæve de kvinder, der gør musikkens univers værd at udforske og give sig hen til. 

Der skal lyde en hyldest og en inderlig tak til de kvinder, som giver os musik, som ikke blot sætter kulør på vores hverdag og gang i vores fest, men, som også får os op i gear og modsat helt ned i dyb trance. 

I dagens anledning har musik - og streamingtjenesten, Spotify offentliggjort en listen over de mest populære og eftertragtede kvinder, hvis man ser på, hvem streamingbrugerne hører mest.  

Læs også: 10 powerkvinder, der inspirerer os

Vi kan desværre ikke prale af at have nogle danske sangerinder på listen, men undersøgelsen viser dog alligevel, at Medina er den mest populære danske kvinde på Spotify.

Herefter følger Mø, Marie Key, Tina Dickow og Cisilia, som bestemt også lige fortjener en high-five for at repræsentere de kvindelige køn så vanvittigt stilet og cool! 

Psst... Er du nysgerrig på, hvilke kvinder, vi lytter allermest til? Så klik dig igennem galleriet og TOP 10-listen nedenfor. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Her er de kvinder, vi lytter mest til

Relaterede artikler