Her er de kendisser, du skal følge på Snapchat lige nu

Foto: Snapchat

I månedens LLE magasin ''WWW' (april 2016)', kan du blandt andet læse artiklen om det digitale spejl, hvor vi ser på den digitale virkelighed og de mange nye trends, der fødes i det digitale univers. 

Du kan læse om selviscenesættelse på Instagram og sociale medier baseret på visuel kommunikation, og i den forbindelse har vi set lidt nærmere på Instagrams konkurrent, Snapchat, som har åbnet nye døre og muligheder i forhold til digital kommunikation og selviscenesættelse. Man kan vel nærmest sige at Snapchat er det Instagram startede med at være, nemlig hundrede procent "instant" med lige-nu-og-her (næsten!) uredigerede billeder.

Den fagre verden af sociale medier har gjort det muligt for os at skabe et særligt visuelt bånd, der næsten kan gå hen og føles som et digitalt venskab til eksempelvis kendisser, vores idoler eller personer, vi finder spændende og inspirerende. 

Snapchat er et af de sociale medier, som gør det muligt at skabe visuelle forhold og venskaber til personer, vi egentlig ikke kender personligt. Snapchat skiller sig ud fra de lignende sociale medier, såsom Instagram, fordi det er mere levende og personligt i sin facon. Flere og flere stjerner, kendisser og offentlige personer fra hele verden, har taget Snapchat til sig, og gjort det til en foretrukken kommunikationskanal, hvor de giver deres fans og andre mulighed, for at få et eksklusivt indblik i deres hverdag og liv, på en så personlig og levende måde, at selv Instagram ikke kan følge med. 

Læs også: Emoji-epidemi: Kendisser med Alison Lou-smykker

På ELLE-redaktionen har vi sammelignet vores Snapchat-konti og samlet en liste over de vigtigste kendisser og personer, som vi synes, men bør følge lige nu.

Psst... hvis du ikke allerede følger os på Snapchat (ELLEdanmark), så gør da lige dig selv den tjeneste at begynde at gøre det! Vi kan godt nok ikke lægge billeder op fra Justin Biebers private fødselsdagsfest, ligesom Kylie Jenner, eller videoer op fra Oscar-uddelingens afterparty, ligesom Lady Gaga... Men vi kan til gengæld give dig et indblik i hverdagen på ELLE-redaktionen med alt fra stilettter og løbesko til modeuger og ELLE Style Awards.

Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet og se vores yndlings-snapperes "hemmelige" snap-navne.

Her er de kendisser, du skal følge på Snapchat

 

Relaterede artikler