Her er 5 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med

Her er 5 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med
Foto: All Over Press

Prins Harry er off-the-market, og det har måske knust dine mest realistiske prinsessedrømme. Men frygt ej! For der er stadig hele fem prinser derude, der er på udkig efter en prinsesse – skal det være dig?

Mandag, 4. december 2017 - 15:27 - Af Kirstine Juhl

Misforstå os ikke. Vi er naturligvis vilde med Prins Harry og Meghan Markle, det faktum at de er så søde sammen, og at de uden sammenligning ligner Sam og Joanna som revet ud af filmperlen Love Actually.

Men ELLE-redaktionens dagdrømme mellem photoshoots, møder og kaffeaftaler har da, ærligt indrømmet, blandt andet stået på Prins Harry og tanken om at rende ind i ham i Londons gader helt tilfældigt, ende sammen i dyb snak på en nyåbnet Poke Bowl café, snakke sammen til solen står op og pludselig være en del af den engelske elite– men de dagdrømme har Meghan Markle, som bekendt forhindret. Men det går nok, det faktum taget i betragtning, at Prins Harry og Meghan Markle er intet mindre end virkelig, virkelig søde sammen. 

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2017!

Heldigvis er der stadig fem prinser derude, som stadig leder efter deres helt egen prinsesse, hvilket betyder, at du ikke behøver at pakke dine prinsessedrømme alt for langt væk.

Og vi har gjort det nemt for dig – for herunder er en oversigt over de prinser, som stadig er ledige og passer ind i dit romantiske narrativ. De fleste er endda på Instagram - så måske finder du inspiration til, hvem du bør følge? 

Kronprins Hussein bin Abdullah af Jordan

Han er ung, han har mørke krøller, han går tit i jakkesæt og så hænger han ud med Angela Merkel. Hvis det ikke er definitionen på din drømmemand, så ved vi ikke, hvad der skal til.

Den 23-årige søn af Kong Abdullah og Dronning Rania er ikke kun royalt guf – han er også en stjerne på Instagram, hvor han deler billeder af sig selv i sit royale virke og af en mere afslappet fritid, som blandt andet står på fodbold, kampsport og flyveture over sit kommende land i helikopter. Og nå ja – så bliver han en dag konge af Jordan.

Sheik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum af Dubai

 

Et opslag delt af Fazza (@faz3) den

4. Okt 2017 kl. 5:02 PDT

Det første, du sikkert må sørge for med denne eventyrlystne mand (med et virkeligt langt navn!) er, at finde et passende kælenavn, der måske er nemmere at udtale. Det skal vi ikke blande os i. Det eneste, vi er her for at fortælle dig, er, at denne sheik er noget af en Instagram-kendis med en følgeskare, svarende til en smule under Danmarks befolkningstal. Her deler han billeder af sine mange dykkerture, sine falkejagter, store kameler som han åbenlyst har et stærkt bånd til og poesi.

Bliver du blød i knæene nu? Hvis det moderne kærlighedsbrev du sender ham i Instagram direct ikke virker, kan han måske om ikke andet give dig et vellykket shoutout.

Prins Sébastien af Luxembourg

Drømmer du om et hjem i Storhertugdømmet Luxembourg, et land som byder på storslået natur og finkulturelle oplevelser? Så må du hellere pudse dine franske og tyske gloser af, for Prins Sébastien af Luxembourg snakker begge sprog og er ledig på markedet.

Faktisk hedder prinsen helt officielt Prins Sébastien Henri Marie Guillaume, Prins af Luxembourg, Prins af Nassau og Bourbon-Parma. Heldigvis går prinsen i daglig tale under den kortere version.

Han er 25 år og den yngste af hele fem søskende. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig så meget om at blive dronning af et land i den nærmeste fremtid, hvilket giver langt mere tid til alt det sjove, som prinsen selv holder af, blandt andet klatring, skiløb, svømning og meget mere. 

Prins Jean Christophe Napoléon Bonaparte

 

Et opslag delt af @theworldroyalties den

26. Jan 2017 kl. 7:52 PST

Ja, du læste rigtigt – Napoléon Bonaparte. Det 31-årige bekendtskab er en efterkommer af den franske kejser med samme efternavn, så hvis også personligheden er gået i arv, er Prins Jean altså en mand, der ved hvad han vil have og ikke er bange for at kæmpe for det. Denne prins er teoretisk set kejser grundet særlige, franske slægtslove. Jean er tilsyneladende på Instagram, men har en privat konto. Til gengæld har han en LinkedIn-side. Mon I har fælles forbindelser? Du kan i hvert fald stadig tage temperaturen på dine prinsessedrømme med en InMail. 

Prins Joachim af Belgien

Landet, som har beriget os med den lækreste chokolade og øl har også beriget os med denne unge prins, som er noget af en sejllysten herre. Det er måske derfor en god idé at investere i et par søsygepiller, hvis du kun har øjne for Prins Joachim af Belgien.

Så hvis du nogensinde kommer til at sidde som hans date til en fornem statsmiddag, så hold samtaleemnerne på maritime emner – og få læst op på havområdestrategier og brakvandsområder inden. Held og lykke! 

Læs mere om: