Harry Styles og Taylor Swift genforenes til årets Victoria's Secret Fashion Show

Harry Styles og Taylor Swift genforenes til november
Foto: All Over Press

Spol tiden tilbage til 2012 for et kort øjeblik. Her sad du måske og lyttede til Taylors ”You belong with me” og kiggede op på din fanplakat af Harry Styles over din seng. Du sukkede fornøjeligt over det faktum, at to af dine yndlingsidoler havde fundet sammen, da de offentliggjorde forholdet med en kærestetur i Central Park, hvor de to nyforelskede turtelduer absolut ikke havde noget imod at blive spottet af paparazzierne og alle andre for den sags skyld – for når man er sådan rigtig forelsket, så er man som bekendt ret ligeglad med alt andet end sin udkårne.

Taylor Swift og Harry Styles tilbage i 2012. Foto: All Over Press

Men freden stod ikke på længe, for Taylor og Harry splittede op ligeså hurtigt, som de fandt sammen – og siden har både Taylor og Harry befundet sig i andre stormfulde on-off relationer.  

Og nu ser det ud til, at der er en vaskeægte Harry og Taylor reunion på vej – og at genforeningen kommer til at foregå til årets nok mest sexede modeshow, nemlig Victoria's Secret Fashion Show 2017.

Der er derfor ingen grund til at pakke dit ”1989” Taylor Swift album væk, og Harry Styles fanplakaten kan også blive hængene lidt endnu – for med alt sandsynlighed, optræder de to nemlig sammen under det ekstravagante show i Shanghai i slutningen af november.

Læs også: Her er Harry Styles samlede kærlighedshistorie 

Opmærksomme fans har igangsat rygtet om Harry-Tay genforeningen ud fra en pressemeddelelse, der angiveligt er blevet lækket fra Shanghais kulturbureau.

Pressemeddelelsen beretter efter sigende, at Taylor, Harry og 48 andre skal søge om en bestemt tilladelse for at besøge Kina til november. Tilfældighed? Det tror vi ikke!

Desuden viser dokumentet angiveligt også, at de to sangere skal optræde med fire sange hver.

Kilde: Twitter @taylorswiftupdates

Før har blandt andre Justin Bieber, Rihanna og Bruno Mars sørget for lækre toner til årets nok mest hypede undertøjsshow, og vi husker vel alle det akavede øjeblik til showet i 2016, hvor Bella Hadid skulle opretholde den professionelle facade og gå lige forbi The Weeknd iført, ja, sexet undertøj kun få uger efter at de havde slået op.

Tiden vil vise, om Taylor og Harrys optræden på årets mest sexede runway bliver et sandt Bella/The Weeknd øjeblik, eller om de to tidligere turtelduer nu kan holde sig konsekvent til arbejdet og lægge fortiden på hylden.

Læs også: Endelig er disse to topmodeller blevet bekræftet til årets Victoria's Secret Show 2017 

Vi troede, at vi umuligt kunne glæde os mere til Victoria's Secret showet, men med denne nyhed om en mulig Harry-Tay reunion, har showet pludselig potentiale til at blive endnu mere interessant. 

Imens vi finder popcornene frem til showet, som bliver vist på den amerikanske tv-station CBSTV den 28. november 2017, kan du i galleriet få det fulde overblik over det komplette Victoria's Secret crew, der blandt andet tæller den danske model, Josephine Skriver…

Her er de 46 modeller, skal gå Victoria's Secret Show 2017

Relaterede artikler