Harry Styles dater Victoria's Secret model

Foto: All Over Press

Bad news, ladies! Harry Styles, som kun har været single siden juni i år, er nu allerede i et nyt forhold. Og det er ikke hvilken som helst model, One Direction-stjernen har slynget armen om. Han dater nemlig Victoria's Secret modellen Camille Rowe.

Harry Styles har tidligere datet Taylor Swift (2012-2013) og senest dannet par med den britiske kok- og madblogger Tess Ward. Og nu har han kastet sin kærlighed på Camille. 27-årige Rowe, der også er ansigt for Diors parfume 'Poison Girl' er én af de modeller, vi godt kan forvente os at se meget mere til i det kommende år, da hun er en vaskeægte star-on-the-rise. Ikke nok med at hun er en del af det eftertragtede Victoria's Secret girl-gang og har en dertilhørende misundelsesværdig bikinikrop, så har hun også en super-chik personlig stil, som streetstyle-fotograferne allerede er glade for at forevige.

I galleriet nedenfor har vi samlet Camille Rowes 10 bedste stiløjeblikke - og vi kan (modemæssigt) sagtens forstå, hvorfor Harry Styles er forelsket! 

Camille Rowes 10 bedste stiløjeblikke

 

 

Relaterede artikler