Har Justin Timberlake fået botox?

Har Justin Timberlake fået botox?

Justin Timberlake var i går aftes til Grammy-uddeling i Los Angeles med konen Jessica Biel. Det var en overraskelse, at han dukkede op. Han bliver nemlig oftest væk fra prisfester.

Måske det har været en god idé at holde sig fra fester med musikbranchen, og måske har de mange skiture sammen med Biel gjort underværker for popikonets hud. Sammenligner man billedet fra Grammy-festen i går (til venstre) med billedet af Justin fra 2011 (til højre), ser Justin nemlig yngre ud, end han gjorde for to år siden.

Måske det er den lange orlov fra musikkarrieren. Måske han blot have været i hænderne på en dygtig makeup-artist. Eller måske har 'Sexy Back'-stjernen - som altid har svoret, at han ikke ville få botox, fordi han har brug for at kunne vise følelser med sin mimik - fået et lille skud botox?

Uanset hvad, så Justin godt ud med glat hår og et glimt i øjet, og han har da også noget at skulle leve op til. Konen Jessica Biel så nemlig gudesmuk ud med pandehår og lang, sort kjole. Parret sad hele aften og nussede og hyggede sig, og de så meget forelskede ud.

Relaterede artikler