Gossip Girl: 25 overraskende detaljer, du med garanti ikke vidste

Foto: All Over Press

Det er næsten ikke til at tro, men det er nu 10 år siden, at første afsnit af Gossip Girl rullede over skærmen, tilbage i september 2007. Serien der fik os alle sammen til at hviske i krogene om det seneste afsnit, kalde hinanden ved forbogstaver og sige ting som "... you know you love me!", er i løbet af sine syv sæsoner blevet noget af et kult-fænomen, og håbefulde fans tror fortsat på en reunion en skønne dag. 

Læs også: Gossip Girl: Her er stjernerne idag 

I anledning af seriens 10-års jubilæum har Vanity Fair bragt en eksklusiv artikel med dybdegående interviews med skuespillere, manuskriptforfattere og producere på serien. Artiklen giver et helt særligt indblik i Gossip Girl verdenen og dermed også et indblik i gossip-worthy detaljer, som vi ikke vidste om serien, som vi ellers har gransket, set og genset utallige gange.

Vi har i galleriet nedenfor samlet 25 af de mest juicy detajler, som du måske ikke vidste i forvejen, som de medvirkende og producerene har delt i jubilæums-interviewet. Klik eller swipe dig igennem galleriet for at blive opdateret på den seneste gossip! 

Gossip Girl: 25 overraskende detaljer, du med garanti ikke vidste

Relaterede artikler