Godt nyt til Gossip Girl fans: Chuck Bass er tilbage!

Foto: All Over Press

Gossip Girl fans verden over har siden den første episode, som rullede over skærmen i 2007, sukket over den smukke og velhavende hjerteknuser Chuck Bass, som til sidst åbnede op for en helt anden side af sit ellers selviske jeg og fik selv de mest kyniske kvindehjerter til at smelte.

Læs også: Gossip Girl: Her er stjernerne idag 

Nu får vi endelig muligheden for at gense Chuck Bass, eller som han i virkeligheden hedder, Ed Westwick.

I den nye Netflix serie 'White Gold' spiller Hr. Westwick nemlig den selvsikre salgsassistent Vincent i 1980’ernes England, og det betyder, at vi får lov til at se den nydelige skuespiller i en rolle, som inkluderer masser af jakkesæt og med en attitude, der formår at sno folk om sin lillefinger - præcis som vi kender ham fra Gossip Girl! 

'White Gold' er desuden til alle dem, der er helt vilde med engelsk accent, som særligt den engelsk-fødte Ed Wetswich besidder. I den nye serie lægger den 30-årige Ed Westwick nemlig ikke skjul på sit engelske ophav - og det lyder mere end godt, skulle vi hilse og sige!

White Gold er produceret af det engelske produktionsselskab BBC, og de har allerede meldt ud at der er en sæson 2 på vej i 2018. Så der er altså rig mulighed for at gense vores allesammens Chuck Bass på skærmen igen både nu og fremover på Netflix. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af vores yndlingsøjeblikke fra Ed Westwichs færd på den røde løber… 

Godt nyt til Gossip Girl fans: Chuck Bass er tilbage!

Relaterede artikler