Godt nyt til alle Beliebers: Justin Bieber bliver designer

Foto: PR
Så er det godt nyt til alle Beliebers! Han har forkælet os med mega hits som ’Baby’ og ’Never Say Never’, han har fortryllet os med sin charme på scenen nærmest altid iklædt en oversized hvid T-shirt, og inden længe kan du kopiere det ikoniske Justin Bieber look, for nu kommer multitalentet også med en T-shirt kollektion, som du kan få fingrene i. Justin Bieber har nemlig netop offentliggjort et samarbejde med den brillante stylist Karla Welch om en kollektion af klassiske hvide T-shirts.
 
Læs også: Justin Biebers digitale comeback: Køb hans merchandise-kolletion online nu!
 
Idéen udsprang da Justin Bieber dagen før en optræden akut manglede en hvid T-shirt. Den skulle være lang, over-sized og med et klassisk touch, men det var umuligt at finde på markedet. Så Justin kontaktede Karla Welch – og hvad Bieber ønsker, får Bieber. I lynende fart måtte stylisten Welch til den nærmeste butik og købe alle de str. XXXL hvide T-shirts, hun kunne finde. Hun havde allerede lavet et mønster, som hun kunne gå ud fra, og på ingen tid stod Justin Bieber med en stak af klassiske hvide T-shirts, exactly how he likes them!
 
Læs også: Ear Candy: Ny sang fra Justin Bieber
 
Kollektionen består af syv styles og koster 30$ stykket. Den kan allerede købes fra den 3. august eksklusivt på xKarla.com, og skal du tilfældigvis et smut forbi Los Angeles, så kan kollektionen købes i Maxfield pop-up-shop fra den 6. august.
 
I galleriet nedenfor kan du se den pivfrække Justin Bieber selv iført sit signatur-look...
 

Justin Biebers ikoniske hvide T-shirt

 

Relaterede artikler