Givenchy-designer: Kim Kardashian er vores tids Marilyn Monroe

Ifølge en af modeverdens mest prominente figurer så ligger det i kortene, at den 33-årige tv-stjerne Kim Kardashian bliver denne generations amerikanske ikon. I hans seneste interview med The Sunday Times sammenligner Givenchy-designeren Riccardo Tisci hende med en anden berømt sexbombe ved at sige til det britiske medie, at Kim Kardashian er den nye Marilyn Monroe.

"Jeg mødte hende som kæreste til en god ven. Jeg ønskede bare et øjeblik med hende for at kunne forstå - og jeg blev forelsket. Hun er vores tids Monroe. Folk tror, hun er ligesom en dukke, men er hun faktisk stærk og klog," siger han om mødet med Kanye Wests forlovede.

Kardashian-søstrene lancerer tøjkollektion til små piger. Læs mere her


Riccardo Tisci forklarer desuden, at det ikke er så meget udseendet som folks talent, ophav og intelligens, der interesserer ham.

"Jeg elsker folk, der ikke er bange for at stå på deres ret og have deres egen mening. Verden er stor: musikbranchen er stor, kunstbranchen er stor og modebranchen er stor, men jeg synes, man kan genkende en stamme i ligheden imellem visse folk," siger han.

Kim Kardashian lancerer tøjkollektion til børn. Læs mere her

Designeren er da heller ikke den første, der har lavet en sammenligning. Sidste november kritiserede Kanye West magasinet Vanity Fair for at bringe en billedserie af modellen Kate Upton som Marilyn Monroe-kopi i forbindelse med deres udgave nummer 100. Han mente nemlig, at moren til hans datter var meget mere værdig til denne opgave.

"Jeg har et had-kærligheds-forhold til paparazzierne, men jeg elsker dem faktisk, fordi de styrker os. De styrker os i forhold til Vanity Fair der vil sige, at Kate Upton er Marilyn Monroe. Kate Upton er ikke Marilyn Monroe. Kim er Marilyn Monroe," sagde han til den amerikanske radiostation Hot 97.

Kim Kardashian har netop lanceret en kollektion til små piger i samarbejde med sine søstre Khloe og Kourtney Kardashian.

Relaterede artikler