George og Amal Clooney er (også) gravid med tvillinger

George Clooney og Amal er (også) gravid med tvillinger
Foto: All Over Press

Det er ikke mere end et par uge siden, at hele verdens Queen B væltede Internettet med nyheden om, at hun og Jay Z er i lykkelige omstændigheder og venter sig tvillinger til august. Og nu har endnu et af Hollywoods 'darlings', når det gælder hotte par, meddelt, at de også venter tvillinger til efteråret. 

Se også: Beyoncé offentliggør personlig og intim billedserie af sin graviditet

George Clooney og hans gudesmukke hustru Amal Clooney venter sig nemlig også tvillinger, og derfor er der lagt op til dobbelt-dobbelt babylykke i Hollywood til sensommeren/efteråret. 

55-årige George Clooney og 39-årige Amal Clooney har dannet par i mange år, og det smukke par blev gift i de fineste omgivelser i Venedig tilbage i 2014, hvor Amal bar den smukkeste custommade brudekjole fra Oscar de la Renta. Udover at Amal Clooney altid ligner en million på den røde løber (hvilket hendes mand selvsagt også gør), så kender vi også Amal Clooney som en kvinde med stærke værdier - og endnu vigtigere: En kvinde som også udøver disse værdier i sit virke som advokat, hvor hun er specialiseret i international lovgivning og menneskerettigheder. Senest Amal Clooney blev bemærket for sit arbejde var, da hun i efteråret 2016 forsvarede menneskerettighedsaktivisten Nadia Murad, som blev kidnappet af Islamisk Stat i august 2014. 

Vi glæder os til at se Amal Clooney rocke graviditetlooket, og indtil maven for alvor bliver synlig, har vi samlet nogle af Amal Clooneys bedste stiløjeblikke.

Psst... Samme dag det kom frem, at George og Amal Clooney venter tvillinger, var der også babynyheder fra en anden kendis. Den smukke topmodel Rosie Huntington-Whiteley meddelte nemlig også, at hun er gravid.  

Amal Clooneys bedste stiløjeblikke

 

 

Relaterede artikler