Er Cruz Beckham den nye Justin Bieber?

Foto: All Over Press

Vi bliver gang på gang mindet om, at der en helt særlig slags støv i luften hjemme hos familien Beckham, og man kan næsten ikke dy sig for at antage, at det er så tæt på stjernestøv, som noget kan komme. 

Victoria Beckhams virksomhed og brand har masser af medvind - endda så meget, så lille 4-årige Harper Beckham har fået lov til at tage del i designprocessen op til flere gange, mens den mellemste søn, Romeo Beckham på 13 år allerede har skabt sig en lys fremtid som model for blandt andet Burberry, og den ældste søn, Brooklyn Beckham på 17 år, også allerede har skudt en lovende karriere i modebranchen igang, som henholdsvis fotograf og model. 

Så selvom, der ikke bør ligge noget unødigt pres på børn, må man nok sige, at der ligger lidt af et pres på den yngste søn af familien, nemlig den 11-årige Cruz Beckham. 

Læs også: 4-årige Harper Beckham springer ud som tøjdesigner

Det virker som om, at modebranchen kalder på Cruz, hvis man tager resten af familienmedlemmernes karrierer i betragtning, men ikke desto mindre, ser det ud som om, den yngste Beckham-søn er på vej i helt andre retninger.

Efter, at begge forældrene har delt en video på Instagram af deres yngste søn, der ubesværet og med en enorm selvsikkerhed lader stemmen få frit løb og synger med en utrolig fin klang, står det klart, at Cruz Beckham har popprins-potentiale ud over det sædvanlige. 

Om Cruz Beckham mon bliver den nye Justin Bieber, må fremtiden jo vise, men han må siges at have, hvad der skal til. Se selv i videoerne lige her! 

 
 

En video slået op af David Beckham (@davidbeckham) den

18. Apr 2016 kl. 6:22 PDT

Se flere billeder af Cruz Beckham og hans stjernespækkede familie i galleriet nedenfor. 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Er Cruz Beckham den nye Justin Bieber?

Relaterede artikler