En af vores yndlingskarakterer fra 'Gossip Girl' afviser (næsten) en reunion

Foto: All Over Press

Det er ikke længe siden, at Blake Lively fortalte, at hun godt kunne være interesseret i en 'Gossip Girl'-reunion. Men nu ser det ud til, at vi godt kan glemme alt om den glædelige nyhed, efter en af seriens andre store stjerner for nylig afviste alle rygterne.

Læs også: Blake Lively skal spille hovedrollen i en efterfølger til 'Big Little Lies'

Det er den britiske Chuck Bass-stjerne, Ed Westwick, der i et interview til Radio Times blankt har afvist, at den velhavende fyr fra Upper East Sides elite vender tilbage på skærmen: 

”Nah, det kommer ikke til at ske. Jeg ved, at der er en del serier, der vender tilbage. Jeg har hørt, de har lavet 'Will and Grace', de har lavet 'Gilmore Girls'… Men det er sådan en underlig ting at tænke på. Det føles som om, vi kun lige er blevet færdige! Og jeg har ikke lavet nok ind imellem til, at jeg føler, at jeg med sikkerhed kunne gå tilbage til det. Og jeg lavede så meget med den karakter – den er spillet færdig mand. Det er færdigt,”  fortæller Ed Westwick.

Men håbet er ikke helt ude, for til sidst i interviewet slutter 'Gossip Girl'-stjernen af med at sige, at han godt ville være med, hvis Netflix hældte en stor nok sum penge ind i showet:

”Så gør jeg det,”  forsætter han. 

I interviewet indrømmede Ed Westwick samtidig, at han på trods af sin Bass-karakter, ikke har modtaget specielt mange filmmuligheder efterfølgende. Så selv om det ikke ser lovende ud for en 'Gossip Girl'-reunion, krydser vi stadig fingre for, at Netflix kunne få lyst til, at bringe alle vores favoritkarakterer sammen igen - og ikke mindst, at alle stjernerne en dag bliver overtalt...

I galleriet har vi samlet alle karaktererne fra 'Gossip Girl', så du kan se, hvad de hver især laver i dag - omtrendt fem år efter, at det sidste afsnit af serien løb over skærmen i december 2012.

Teaser Blake Lively for en ny sæson af Gossip Girl?

Relaterede artikler