Dét hedder de kendte i virkeligheden

Foto: All Over Press

Nogen gange er det bare nemmere at ændre sit navn... Det synes nogle kendisser i hvert fald, for mange vælger et andet kunstnernavn end deres eget. Eksempler på kendte, der har valgt at atge navneforandring er Gigi Hadid, Lana Del Rey og Jude Law - du kan se deres rigtige navne i galleriet!

Men det kan være svært at vide, hvem der går under deres rigtige navn, og hvem der har valgt et nyt og mere fængende alterego ...  

Læs også: Elle Fanning om at være Hollywoods nye topmodel

Derfor løfter vi sløret for nogle af de kendte, der med sikkerhed har valgt at kalde sig selv noget, de synes lyder bedre - og i flere af tilfældende er vi altså ret enige i, at et navneskift var på sin plads!

Det er ikke kun Hollywood-stjerner og musikere, der udskifter deres navne, nej som royal kan man også blive fristet til at omdøbe sig selv! 

Grundene til et navneskift kan være mange - det kan være alt lige fra udtaleproblemer, til for lange navne, kælenavne, der har hængt ved og for at få et mere glamourøst kunstnernavn.

Det er ikke til at sige, om stjernerne ville have haft mindre succesfulde karrierer, hvis de havde beholdt deres egne navne, men mon ikke, at flere af dem har haft karrieren i tankerne?

I galleriet nedenfor kan du se, hvilke kendisser, der har valgt at hedde noget helt andet og hvorfor ... 

Dét hedder de kendte i virkeligheden

Relaterede artikler