Derfor har Kate Winslet og Leonardo DiCaprio en særlig kemi

Foto: All Over Press

Til Oscar-uddelingen i 2016 stjal Kate og Leo rampelyset som aftenens sødeste par - men de har aldrig været romantisk involverede...

Ikke desto mindre formår de to Titanic-stjerner, Kate Winslet og Leonardo DiCaprio at skabe magi - både på det store lærred, som de har delt flere gange, og når de optræder sammen på den røde løber - og de ligger ikke skjul på at de har en særlig tiltrækning til hinanden.

Kate Winslet og Leonardo DiCaprio har, lige siden, de spillede overfor hinanden i Titanic i 1997, haft en særlig kemi, som ikke kan sammenlignes med nogle andre af Hollywoods co-stars eller par, for den sags skyld. 

Igen i 2008, fik de to skuespillere æren af hinandens selskab i filmen, Revolutionary Road, hvor det, ligesom i Titanic var nogle særdeles dybe og intense kærlighedsscener, de to skulle spille sammen.

Læs også: Oscars 2016: Aftenens sødeste par

Det er snart 20 år siden, at de to mødte hinanden for første gang, og deres bånd er blot blevet stærkere og stærkere, som årene har passeret.

Om sit forhold til Kate Winslet fortæller Leonardo DiCaprio: 

''Hun er bare sådan en fantastisk person, så vores kemi kom bare helt naturligt. Vi kan bare rigtig godt lide hinanden som mennesker. Når vi har lavet kærlighedsscener sammen, har vi dog grint en hel del.''

Den dag i dag, kan man ikke lade være med at undre sig over, hvorfor de to turtelduer mon aldrig er endt som et par, især efter den åbenlyse kemi, de udviste i går aftes. 

I galleriet har vi samlet en række alt for søde og suk-fremkaldende billeder af de to Hollywood-stjerner gennem deres nu snart 20 år lange forhold, som efter signede aldrig har været mere end et tæt venskab...

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Derfor har Kate Winslet og Leonardo DiCaprio en særlig kemi

Relaterede artikler