Derfor følte Victoria Beckham sig aldrig tilpas i Spice Girls

Foto: All Over Press

''Det var sjovt, for hun var en del af verdens største pop-gruppe i to-tre år, men hun følte sig ikke tilpas. Hun sang fint og dansede fint, men hun følte sig altid utilpas,'' siger Spice Girls' tidligere manager, og producer bag 'Pop Idol' og 'American Idol', Simon Fuller. 

Det, som nogen ellers ville kalde den ultimative drøm, nemlig at kunne rejse hele verden rundt og optræde på de største scener overfor tusindvis af vilde og dedikerede fans, var langt en drøm, men nærmere et mareridt for Victoria Beckham, da hun udgjorde en femtedel af Storbritanniens største pop-gruppe i 90'erne. 

Op til sine sidste dage i Spice Girls, begyndte Victoria Beckham at distancere sig fra de andre piger, og hun isolerede sig nærmest for at undgå at skulle putte den popstjerne-facade på, som hun, på ingen måde, kunne identificere sig med, men som i stedet gjorde hende enormt utilpas.

Læs også: Derfor bliver Spice Girls aldrig genforenet

Victoria Beckham var på ingen måde i sit rette element, når hun stod på scenen. Hun var hverken rigtig god til at synge eller rigtig god til at danse, og når man, som pop-stjerne, bliver kendt som hende, der er bedst klædt, er det klart, at man ikke befinder sig i den rigtige branche.

''Hun blev kaldt 'Posh Spice' fordi, hun altid havde den flotteste kjole på og vidste alting om tøj og mode,'' siger Simon Fuller. 

Victoria Beckham er nu en af de ledende internationale designere, og den enorme udvikling, som Victoria Beckham er gået igennem i løbet af de seneste år, både rent personligt, men også med sin virksomhed og sit brand, må man nok se i øjnene, at den længe omtalte Spice Girls-reunien nok er så godt som udelukket. 

Rygterne går i hvert fald på, at Victoria Beckham har afslået tilbuddet om en genforenelse af Spice Girls, men hvorfor skulle hun dog også det, hvis hun endelig har fundet det sted, hvor hun føler sig tilpas og - vigtigst af alt - hjemme...

Relaterede artikler