De 15 bedste Halloween-kostumer fra Hollywood

De 15 bedste Halloween-kostumer i Hollywood
Foto: All Over Press

Halloween i Hollywood er bestemt en tradition, som ikke går nogens næser forbi. År efter år overrasker de store stjerner med udklædninger, som er gennemførte, fantastiske og til tider meget uhyggelige!  

Den ukronede dronning af udklædning i Hollywood må siges at være supermodellen Heidi Klum, der gang på gang har overgået sig selv hvad angår at forklæde sig i kostumer, der emmer af originalitet.

Læs også: Kim Kardashians bedste Halloween outfits 

I 2015 brugte den tyske Fräulein Klum flere dage på at få påsat proteser både foran og bagpå, og hun forvandlede sig dermed til en vaskeægte udgave af den fiktive figur, Jessica Rabbit.

Og sidste år overgik hun måske sig selv - her valgte hun nemlig at klone sig selv hele fem gange, og troppede derfor op på den røde løber med et crew af piger, der lignede supermodellen selv på en prik – hvilket gjorde paparazzierne umådeligt forvirrede.

Kan du spotte Heidi Klum? Foto: All Over Press

... Men hvis du ikke lige har fem veninder, der står klar til at blive en klon af dig til Halloween-festen i weekenden, eller et helt makeup-crew, som venter på at forvandle dig til din yndlings tegnefilmskarakter, så er der stadig masser af inspiration at hente.

Vi har nemlig samlet de 15 bedste halloween-kostumer fra Hollywoods verden, der både byder på Kardashian-søstrenes udgave af catwoman, en popprinsesse, som formår at forklæde sig til perfektion som en muteret skildpadde og meget mere - så kig med og find inspiration til dit last-minute Halloween-kostume. Happy Halloween! 

Halloween: De 15 bedste kostumer fra Hollywood

Relaterede artikler