Dakota Johnson spottet på date med en af Hollywoods sødeste mænd

Foto: All Over Press
Måske troede du kun, at Dakota Johnson aka. Anastacia Steele var Christian Grey underdanig og kun har sine øjne rettet mod ham.
 
 
Måske er det fordi, at det er svært at forestille sig andet med den hotte og hede romance, de to kører i de lige så hotte og populære film? 
 
Sagen er dog den, at Christian Grey - med det virkelige navn Jamie Dornan – har både kone og børn uden for Fifty Shades-universet, mens den sensuelle Dakota Johnson netop er spottet i selskab med et seriøst modspil til Mr. Grey; nemlig Coldplay-stjernen Chris Martin, som tidligere var gift med Gwyneth Paltrow fra 2013-2016. 
 
Men nu hvor Gwyneth Paltrow netop har annonceret sin forlovelse med flotte Brad Falchuk, så er Chris Martin tilsyneladende også kommet videre. 
 
 
Rygterne om et kærlighedsmatch mellem Fifty Shades-darlingen og Coldplay-stjernen begyndte allerede at svirre tilbage i oktober 2017, men nu har de altså for alvor fået ben at gå på igen, efter at en flok paparazzier fangede parret på en afslappet og romantisk date i Malibu, Californien. 
 
 
De to turtelduer spiste middag på Soho House, der er en eksklusiv natklub i Malibu, og ankom sammen til stedet i Chris Martins bil, hvorfra de trippede ind på klubben.
 
Begge stjerner var afslappet klædt, hvilket måske kan tyde på, at det ikke er første gang, at de er på date?
 
Chris var iført sort fra top til tå foruden et par iøjnefaldende pink snørebånd i skoene og et henkastet gråt tørklæde i halsen. Og smukke Dakota bar en Isabel Marant striktrøje med asymmetrisk print, sorte jeans og et par cool boots.
 
 
Hvorvidt vi kommer til at se flere date-billeder af Chris Martin og Dakota Johnson må tiden vise, men søde det er de da!
 
Indtil da kan du tage et gensyn med smukke Dakota Johnson, som altid ligner en million på den røde løber - senest til Golden Globe 2018, hvor hun havde den smukkeste, sorte Gucci-kjole på.
 

Dakota Johnsons 15 bedste outfits på den røde løber

 

Relaterede artikler