Carpool Karaoke med Victoria Beckham – se hende som du aldrig har set hende før!

Carpool Karaoke med Victoria Beckham og et twist – se hende som du aldrig har set hende før!
Foto: Youtube, Mannequin starring Victoria Beckham & James Corden, The Late Late Show with James Corden

Der er god grund til, at James Cordens Carpool Karaoke-videoer altid går viralt, han inviterer nemlig gang på gang spændende og sjove mennesker med. Og denne gang er ingen undtagelse, for han har nu inviteret designer og tidligere Posh Spice Victoria Beckham med på en af de populære køreture.

Læs også: Carpool Karaoke med Britney Spears

Men det er ikke en af de normale Carpool Karaoke-køreture, hvor vi tidligere har kunne møde blandt andre Missy Eliott, Michelle Obama og Justin Bieber, når de har sunget med på gamle hits og klassiskere. Denne gang udfører Victoria Beckham og James Corden nemlig den kendte sketch ”Mannequin” fra 1987.

Sketchen går ud på, at James Corden forelsker sig i en mannequin-dukke, der for ham er en levende person, spillet af Victoria Beckham. Virkeligheden er dog, at han har forelsket sig i en dukke, og verden omkring ham ser misbiligende til, når han kærtegner, danser og joker med dukken.

Sketchen ender ud i en klassisk Carpool Karaoke og et genhør med et af de helt store Spice Girls hits, ”Spice Up Your Life”.

Se også: Carpool Karaoke med Michelle Obama og Missy Elliott

Se Victoria Beckham og James Corden udføre både og sang- og skuespiltalenter i videon nedenunder. 

Køb ELLE

Relaterede artikler