Carolyn Bessette-Kennedy er 1990’ernes ukronede dronning

Pludselig var hun der, Carolyn Bessette, med sit lange lyse hår, sit lidt sky, tilbagetrukne væsen og ikke mindst sin utrolige elegance.

Se galleriet med de eviggyldige stilikoner her

Hun var blevet kærester med drømmemanden over dem alle, John F. Kennedy Jr., og hvor alle verdens kvinder ikke havde set med milde øjne på den smukke præsidentsøns tidligere kærester (Daryl Hannah kunne glemme alt om at få os til at se en af sine film), måtte vi overgive os med Carolyn Bessette: Hun var perfekt.

Hun var stilig til fingerspidserne med sit rene, elegante, ja, arkitektoniske look, der gjorde hende til øjeblikkeligt stilikon.

Se galleriet med uforglemmelige brudekjoler på ELLE.dk

/Gossip/Ultimative-brudekjoler-2011.aspx?img=10&tmb=0

Bessette havde underspillet look

Looket var enkelt og underspillet: smokingjakker, hvide skjorter eller stropløse kjoler, altid holdt i sort og hvid og med blodrøde læber og stramt tilbageskrabet hår til fest og langt, løst hår eller hestehale, klassiske herrefrakker i camel eller rød med revers og bindebælte og dertil alenlange halstørklæder og bootcut-jeans til hverdag.

Og, nå ja, verdens lækreste accessory ved sin side, Jackie og JFK's søn, Amerikas stolthed, den mørkhårede John John (det er formentligt ikke uden grund, at Don Draper ligner ham) iklædt fnugfri smoking til fest og streetcool omvendt Kangol-cap, når han og Carolyn Bessette luftede deres elskede hund, Friday, i Tribeca, som de sammen gjorde til stedet. De var ubeskriveligt cool.

Se galleriet med Beverly Hills-stjernerne dengang og nu på ELLE.dk

/Gossip/Nyheder/2013/Juli/Beverly-Hills-stjerner-foer-og-efter.aspx?img=16

Vi vidste alt om ham (drengen, der mistede sin far som bare tre-årig og gjorde honnør ved hans kiste, som voksede op med sin mor og søster i New York, blev ivrig sportsmand og pilot, uddannet inden for historie og jura samt grundlagde det politiske livsstilsmagasin George, opkaldt efter Washington), og vi vidste ikke så meget om hende, men vi opsnappede alt, hvad vi kunne.

Relaterede artikler